Vierityspalkki.fi

asmunder

Vierityspalkin tavoittaa nyt myös osoitteella Vierityspalkki.fi. (Tosin saitti ei – vielä – ole fyysisesti siirtynyt tuon domainin alle.)

Samalla Vierityspalkin toimituspoppoo sai oman postituslistaosoitteensa: juttuvinkkejä sopii siis jatkossa lähetellä osoitteeseen toimitus.poistatama@vierityspalkki.fi.

Aiheet: Vierityspalkki

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.