“Herätyspuheet on pidetty, nyt töihin”

Perttu Tolvanen

Solitan Ossi Lindroos ja Vapa Median Ilona Hiila olivat Ylen aamu-tv:ssä tänään kertomassa Solitan organisoiman Think Tankin viimeisimmästä raportista. Haastattelu käsittelee mm. digitalisaation esteitä ja edistämistä Suomessa, ja vertailee Suomea ja Ruotsia mm. verkkokauppojen kehityksessä.

ossi-lindroos-ilona-hiila-aamutv-2014

>> Katso haastattelu YLE Areenassa

Vastaavia “digi pitäisi ottaa vakavasti myös kulmahuoneissa” -puheenvuoroja ja toivomuksia rohkeampien investointien puolesta on nyt viime aikoina ollut monella suunnalla. Tämä Ylen aamu-tv:n haastis kuitenkin päättyy lopulta varsin osuvaan kommenttiin Solitan Ossi Lindroosilta:

“Herätyspuheet on nyt pidetty ja nyt pitäisi kääriä hihat ja lähteä töihin.”

Samaa mieltä. Enemmän itse tekemistä, ja vähemmän kaunopuheita ja raportteja asian tärkeydestä.

Aiheet: Trendit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!