Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Ruotsin suurin digitoimisto on aloittanut täydellä teholla maamme digimarkkinoilla. Vierityspalkki uutisoi aiheesta jo kesällä, mutta nyt asia on edennyt eteenpäin.

Creana Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tiedon entinen palvelusuunnittelu- ja myyntijohtaja Jani Kekkonen.

Kekkonen uskoo vahvasti toimiston tulevaisuuteen Suomessa. “Creunalla on erittäin suuri potentiaali myös Suomen markkinoilla. Olemassa olevat pohjoismaiset asiakkaat ja paikalliset projektit toimivat vankkana pohjana, jolle tuleva kasvu Suomessa voidaan rakentaa”, hän luotaa tulevaisuutta firman uudella suomenkielisellä verkkosivustolla*.

Kekkonen peräänkuuluttaa pohjoismaisia synergiaetuja: “Projektit voidaan käynnistää missä tahansa ja silti toteuttaa paikalliset olosuhteet huomioiden. Creunan läsnäolo Suomessa on loistava mahdollisuus asiakkaillemme, samoin kuin Suomen digimarkkinoille“. Firman asiakkaita ovat mm. Nordea, Assa Abloy, AstraZenaca, Libresse sekä Libero.

Rekrymarkkinoille tulee olemaan varmasti loppuvuodesta vipinää. Vierityspalkki toivottaa Creunan tervetulleeksi Suomeen tekemään entistäkin parempaa digitoimintaa maahamme.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

3 kommenttia on “Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen”

 1. Entinen työkaveri

  Hyvä kuva Kekkosesta!:)
  Onnea!

 2. Se siitä tradenomista

  Olisiko maisteri osannut tsekata tiedotteen tekstin ja kirjoittaa Pohjoismaiset asiakkaat pienellä p:llä? Tradenomi ei sitä näköjään osannut tehdä.

 3. Kiitokset, että löysit kirjoitusvirheen ja tarkensit Janin titteliä. LinkedIn-profiilin perusteella ei ollut varmuutta hänen tutkinnoistaan, mutta hyvä jos tiedät tarkemmin aiheesta, nyt muokattuna tuossa ei ole oppiarvoa lainkaan. Oleellistahan on se, että Jani tulee alan sisältä ja hänellä on vankka kokemus mm. Tiedon ja GoodMood:in tehtävistä, ei oppiarvo. :)

  Jani Kekkonen’s Education

  Haaga-Helia University of Business and Applied Sciences
  Business Administration 1995 — 2000

  Stockholm School of Economics
  IFL Executive Education 2008

  University of Joensuu
  Work and organization psychology 2000

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun