Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen

Tommi

Ruotsin suurin digitoimisto on aloittanut täydellä teholla maamme digimarkkinoilla. Vierityspalkki uutisoi aiheesta jo kesällä, mutta nyt asia on edennyt eteenpäin.

Creana Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tiedon entinen palvelusuunnittelu- ja myyntijohtaja Jani Kekkonen.

Kekkonen uskoo vahvasti toimiston tulevaisuuteen Suomessa. “Creunalla on erittäin suuri potentiaali myös Suomen markkinoilla. Olemassa olevat pohjoismaiset asiakkaat ja paikalliset projektit toimivat vankkana pohjana, jolle tuleva kasvu Suomessa voidaan rakentaa”, hän luotaa tulevaisuutta firman uudella suomenkielisellä verkkosivustolla*.

Kekkonen peräänkuuluttaa pohjoismaisia synergiaetuja: “Projektit voidaan käynnistää missä tahansa ja silti toteuttaa paikalliset olosuhteet huomioiden. Creunan läsnäolo Suomessa on loistava mahdollisuus asiakkaillemme, samoin kuin Suomen digimarkkinoille“. Firman asiakkaita ovat mm. Nordea, Assa Abloy, AstraZenaca, Libresse sekä Libero.

Rekrymarkkinoille tulee olemaan varmasti loppuvuodesta vipinää. Vierityspalkki toivottaa Creunan tervetulleeksi Suomeen tekemään entistäkin parempaa digitoimintaa maahamme.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 1. Se siitä tradenomista says:

  Olisiko maisteri osannut tsekata tiedotteen tekstin ja kirjoittaa Pohjoismaiset asiakkaat pienellä p:llä? Tradenomi ei sitä näköjään osannut tehdä.

 2. Tommi says:

  Kiitokset, että löysit kirjoitusvirheen ja tarkensit Janin titteliä. LinkedIn-profiilin perusteella ei ollut varmuutta hänen tutkinnoistaan, mutta hyvä jos tiedät tarkemmin aiheesta, nyt muokattuna tuossa ei ole oppiarvoa lainkaan. Oleellistahan on se, että Jani tulee alan sisältä ja hänellä on vankka kokemus mm. Tiedon ja GoodMood:in tehtävistä, ei oppiarvo. :)

  Jani Kekkonen’s Education

  Haaga-Helia University of Business and Applied Sciences
  Business Administration 1995 — 2000

  Stockholm School of Economics
  IFL Executive Education 2008

  University of Joensuu
  Work and organization psychology 2000