Ironstar vei MoiPalin Facebookiin ja vaihtaa toimitusjohtajaa

asmunder

Ironstar Helsinki on julkaissut MoiPal-palvelustaan Facebook-version. “Suomessa MoiPal on saanut hyvän jalansijan ja kansainvälisesti MoiPalin kasvua tullaan kiihdyttämään Facebookin avulla. Olemme seuranneet Facebookin kehitystä pelialustana ja kanavana tavoittaa pelaamisesta kiinnostuneita ihmisiä”, kertoo Ironstarin perustaja Joakim Achren.

Ironstar on myös muokkaamassa yhtiön johtotehtävien jakoa. Achren on nimitetty vastaamaan MoiPal-palvelusta ja teknisestä toteutuksesta. Ironstarin toimitusjohtajaksi on nimitetty 28.9. alkaen Tiina Zilliacus. Ennen Ironstaria Zilliacus on ollut muun muassa palvelusuunnittelutoimisto Creanorin toimitusjohtajana, peliyhteisöpalvelu Apajan vt. toimitusjohtajana, avaamassa verkkokauppoja Nokialla ja tuottamassa mobiilisisältöjä Sonera Zedissä.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.