Creuna avaa toimiston Suomeen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Don & Branco laajentaa brändeistä verkkopalveluihin.

Pohjoismaiden suurin täyden palvelun digitoimisto Creuna on rantautumassa* Suomen markkinoille.

Heidän asiakkaitaan* ovat ovat mm. ASSA ABLOY, Nordea, Kone ja AstraZenaca. Creuna:lla on noin 300 työntekijää ja sillä oli noin 40 mEUR:n liikevaihto vuonna 2008.

Toimitusjohtaja Arna Hjeltnes:in mukaan Creunan asiakkuudet ja projektikanta on nyt Suomessa sellaisella mallillaan, että on aika toteuttaa strateginen toimenpide ja avata oma toimisto myös Suomeen. Pohjoismainen palveluverkosto vahvistuu hänen mukaansa näin erinomaisesti.

Vierityspalkin saamien tietojen mukaan Creuna hakeekin nyt kuumeisesti sekä toimitusjohtajaa että avaintekijöitä toiminnalleen Suomessa.

Seuraamme erittäin mielenkiinnolla, että miten maamme pelikenttää muuttuu tämän kiinnostavan avauksen myötä.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

3 kommenttia on “Creuna avaa toimiston Suomeen”

 1. Petri Mertanen

  Täältä löytyy toimitusjohtajan hakuilmoitus: *linkki poistettu*

 2. Ilkka Sallinen

  “täyden palvelun digitoimisto Creuna” En ole kauheasti digitoimistola seurannut, mutta mikä tekee Creunasta täyden palvelun digitoimiston? Onko olemassa epätäyden tai puolen puolen palvelun digitoimistoja?

 3. Toimari näköjään löytyi. Tiedolta hyppäsi Jani Kekkonen Creunan toimariksi.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun