Electronic Arts osti Playfishin 400 miljoonalla dollarilla

asmunder

The Next Web uutisoi juuri, että Electronic Arts ostaa Playfish-yhtiön 400 miljoonalla dollarilla. Jo viikkoja huhupuheissa liikkunut kauppa on siis varmistunut. Playfishin toimitusjohtaja on suomalainen Kristian Segerstråle, jota Vierityspalkki haastatteli viime vuoden syyskuussa.

Aiheet: peliyhtiöt, Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Petri says:

    The Next Webin artikkelissa mainitaan myös, että monet näistä saman alan pelilafkoista syyllistyvät erinäisiin lead gen -huijauksiin.