Electronic Arts osti Playfishin 400 miljoonalla dollarilla

asmunder

The Next Web uutisoi juuri, että Electronic Arts ostaa Playfish-yhtiön 400 miljoonalla dollarilla. Jo viikkoja huhupuheissa liikkunut kauppa on siis varmistunut. Playfishin toimitusjohtaja on suomalainen Kristian Segerstråle, jota Vierityspalkki haastatteli viime vuoden syyskuussa.

Aiheet: peliyhtiöt, Yrityskaupat

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Petri says:

    The Next Webin artikkelissa mainitaan myös, että monet näistä saman alan pelilafkoista syyllistyvät erinäisiin lead gen -huijauksiin.