Apajan Playraylla jo yli 2,3 miljoonaa eri käyttäjää kuukaudessa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Wired kirjoittaa Habbo Hotellin viimeisimmistä käänteistä.

Peliyhteisöpalveluja kehittävä Apaja Online Entertainment* on laajentanut toimintaansa Latviaan* ja Unkariin*. Yhtiön Playray-palvelu, joka Suomessa tunnetaan Aapeli*-nimellä, toimii nyt 14 maassa. Tammikuussa Playray-palvelut keräsivät jo 2,3 miljoonaa eri käyttäjää kuukaudessa. Yli 75 %:ia käyttäjistä on Suomen ulkopuolelta.

– Tähtäämme nyt kasvuun erityisesti Itä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tammikuussa avasimme Liettuan* ja ensimmäisenä Etelä-Amerikan palveluna Playray Chilen*. Nykytahdilla helmikuussa keräämme jo noin 2,5 miljoonaa eri käyttäjää, taustoittaa kasvua Apajan toimitusjohtaja Inka Mero.

Päivittäin Playray-palvelut keräävät vilkkaimpaan aikaan jo yli 30.000 yhtäaikaista käyttäjää viihtymään yhdessä muun muassa pelien, keskusteluiden ja virtuaalisten pelaajahahmojen muokkauksen parissa. Vuonna 2001 perustettu Apaja työllistää tällä hetkellä 42 ihmistä ja lisää osaajia on haussa*.

Kirjoittaja on yksi yhtiön perustajista ja edelleen töissä yhtiössä.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun