Apajan Playraylla jo yli 2,3 miljoonaa eri käyttäjää kuukaudessa

asmunder

Peliyhteisöpalveluja kehittävä Apaja Online Entertainment* on laajentanut toimintaansa Latviaan* ja Unkariin*. Yhtiön Playray-palvelu, joka Suomessa tunnetaan Aapeli*-nimellä, toimii nyt 14 maassa. Tammikuussa Playray-palvelut keräsivät jo 2,3 miljoonaa eri käyttäjää kuukaudessa. Yli 75 %:ia käyttäjistä on Suomen ulkopuolelta.

– Tähtäämme nyt kasvuun erityisesti Itä-Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tammikuussa avasimme Liettuan* ja ensimmäisenä Etelä-Amerikan palveluna Playray Chilen*. Nykytahdilla helmikuussa keräämme jo noin 2,5 miljoonaa eri käyttäjää, taustoittaa kasvua Apajan toimitusjohtaja Inka Mero.

Päivittäin Playray-palvelut keräävät vilkkaimpaan aikaan jo yli 30.000 yhtäaikaista käyttäjää viihtymään yhdessä muun muassa pelien, keskusteluiden ja virtuaalisten pelaajahahmojen muokkauksen parissa. Vuonna 2001 perustettu Apaja työllistää tällä hetkellä 42 ihmistä ja lisää osaajia on haussa*.

Kirjoittaja on yksi yhtiön perustajista ja edelleen töissä yhtiössä.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: kansainvälistyminen, peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.