Apajalle partneri Saksasta

asmunder

Apaja Online Entertainment Oy* on solminut yhteistyösopimuksen saksalaisen Giga Digital Television GmbH:n kanssa. Yhteistyösopimuksella Apaja pyrkii kasvattamaan Playray-peliyhteisöpalvelunsa Saksan version* tunnettuutta ja suosiota.

Viime vuonna Apaja teki samantapaisen yhteistyösopimuksen Suomessa MTV3:n kanssa. Apajan kansainvälistyminen on jatkunut myös uusien maiden merkeissä: toukokuun lopussa yhtiö avasi Playray-palvelun Espanjassa*.

[Kirjoittaja on töissä Apajalla.]

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: kansainvälistyminen, peliyhtiöt

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Jazz says:

    Miten tuosta Giga Digitalista tulikin mieleen legendaarinen Gigabell… Tuskin tästä Apajalle moista katastrofia kuitenkaan tulee :)