Ideakoneelta Kyselykone Kotisivukoneen rinnalle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Valun Findkit-hakukone uskoo tuovansa lisää laskutusta digitoimistoille.

Digitaalisen viestinnän ohjelmistoihin keskittynyt Ideakone Oy on avannut Kyselykone.fi -palvelun. Se tavoittelee asiakkaikseen verkkojulkaisijoita, jotka eivät ole aikaisemmin toteuttaneet kyselyitä asiakkailleen tai jäsenistölleen.

– Kyselykoneen ja Kotisivukoneen kohderyhmät ovat varsin samankaltaisia. Tavoitteena on tarjota helppokäyttöistä ja edullista itsepalveluratkaisua pienille yrityksille ja yhdistyksille, joille raskaammat järjestelmät eivät ole vaihtoehto, Ideakoneen toimitusjohtaja Mikko Nurminen kertoo.

– Erilaisia valmiita kysymyssarjoja, jotka sopisivat hyvin kohderyhmällemme, tulemme varmasti tekemään, Nurminen kertoo sähköpostihaastattelussa Vierityspalkille. Kyselykone pystyy jatkossa “lähes automatisoimaan” yleisimmät kyselyt, hän lupaa. Sen sijaan varsinaista tutkimuskonsultointia, jota esim. Digium tarjoaa*, Kyselykoneeseen ei ole Nurmisen mukaan tarkoitus liittää.

Kyselykoneesen voi tutustua viikon ajan maksutta. Yhden verkkokyselyn vuosisopimuksen saa 10 eurolla.

Kotisivukoneella on avattu reilut 30 000 kotisivua. Kansainvälistyminen on alkuvaiheessa: toiminta on aloitettu Ruotsissa. Kansainvälisille markkinoille mennään Moogo – nimellä.

www.kyselykone.fi*
www.kotisivukone.fi

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun