Nelonen nostaa online-kanavan television ja radioiden rinnalle

Perttu Tolvanen

Nelonen Media* tekee muutoksia organisaatioonsa* ja nostaa Online-päälliköksi Kai Taka-ahon. Uusi rooli nostetaan Nelosen johtoryhmään television (Nelonen, Jim, Kino*) ja radioiden (Rock, Aalto) rinnalle. Kai Taka-ahon* tausta on SanomaWSOY:ssa eri tehtävissä, erityisesti SWelcomin 2ndheadissa, jonka uuden liiketoiminnan kehityksestä hän aikaisemmin vastasi. SWelcom* omistaa Nelonen Median ja kaapelioperaattori Welhon*. SWelcom on osa SanomaWSOY*:tä.

Kai Taka-aho kommentoi* Nelosen online-tulevaisuuden olevan erityisesti eri medioiden välisen yhteistyön tiivistämisessä. Tällä hän viitannee ensisijaisesti Nelosen eri medioiden yhteistyöhön, mutta varmasti SanomaWSOY-tasoisessakin yhteistyössä olisi paljon työsarkaa ja mahdollisuuksia.

Nelonen on jo kevään aikana julkaissut useita pääosin verkossa pyöriviä sarjoja (esim. Utalk*, B-Studio*) ja myös esimerkiksi katsojien omien uutisvideoiden julkaisuun keskittyneen Elämäsi uutiset –palvelun*. Moni Nelosen kotimainen sarja on myös katsottavissa verkosta televisioesityksen jälkeen (esim. Huvila&Huussi*, Suojelijat*, Suomen huippumalli*).

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Comments are closed.