Nelonen nostaa online-kanavan television ja radioiden rinnalle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Nelonen Media* tekee muutoksia organisaatioonsa* ja nostaa Online-päälliköksi Kai Taka-ahon. Uusi rooli nostetaan Nelosen johtoryhmään television (Nelonen, Jim, Kino*) ja radioiden (Rock, Aalto) rinnalle. Kai Taka-ahon* tausta on SanomaWSOY:ssa eri tehtävissä, erityisesti SWelcomin 2ndheadissa, jonka uuden liiketoiminnan kehityksestä hän aikaisemmin vastasi. SWelcom* omistaa Nelonen Median ja kaapelioperaattori Welhon*. SWelcom on osa SanomaWSOY*:tä.

Kai Taka-aho kommentoi* Nelosen online-tulevaisuuden olevan erityisesti eri medioiden välisen yhteistyön tiivistämisessä. Tällä hän viitannee ensisijaisesti Nelosen eri medioiden yhteistyöhön, mutta varmasti SanomaWSOY-tasoisessakin yhteistyössä olisi paljon työsarkaa ja mahdollisuuksia.

Nelonen on jo kevään aikana julkaissut useita pääosin verkossa pyöriviä sarjoja (esim. Utalk*, B-Studio*) ja myös esimerkiksi katsojien omien uutisvideoiden julkaisuun keskittyneen Elämäsi uutiset –palvelun*. Moni Nelosen kotimainen sarja on myös katsottavissa verkosta televisioesityksen jälkeen (esim. Huvila&Huussi*, Suojelijat*, Suomen huippumalli*).

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun