Nelonen nostaa online-kanavan television ja radioiden rinnalle

Perttu Tolvanen

Nelonen Media* tekee muutoksia organisaatioonsa* ja nostaa Online-päälliköksi Kai Taka-ahon. Uusi rooli nostetaan Nelosen johtoryhmään television (Nelonen, Jim, Kino*) ja radioiden (Rock, Aalto) rinnalle. Kai Taka-ahon* tausta on SanomaWSOY:ssa eri tehtävissä, erityisesti SWelcomin 2ndheadissa, jonka uuden liiketoiminnan kehityksestä hän aikaisemmin vastasi. SWelcom* omistaa Nelonen Median ja kaapelioperaattori Welhon*. SWelcom on osa SanomaWSOY*:tä.

Kai Taka-aho kommentoi* Nelosen online-tulevaisuuden olevan erityisesti eri medioiden välisen yhteistyön tiivistämisessä. Tällä hän viitannee ensisijaisesti Nelosen eri medioiden yhteistyöhön, mutta varmasti SanomaWSOY-tasoisessakin yhteistyössä olisi paljon työsarkaa ja mahdollisuuksia.

Nelonen on jo kevään aikana julkaissut useita pääosin verkossa pyöriviä sarjoja (esim. Utalk*, B-Studio*) ja myös esimerkiksi katsojien omien uutisvideoiden julkaisuun keskittyneen Elämäsi uutiset –palvelun*. Moni Nelosen kotimainen sarja on myös katsottavissa verkosta televisioesityksen jälkeen (esim. Huvila&Huussi*, Suojelijat*, Suomen huippumalli*).

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: Mediat verkossa, Netti-TV, nimitykset ja eroamiset

Tagit: , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.