Sanoma Digital osti blogilista.fi-palvelun

Perttu Tolvanen

Aikaisemmin Alex Niemisen holding-yhtiön hallussa ollut blogilista.fi myytiin eteenpäin Sanomien verkkomediayksikölle Sanoma Digitalille. Digitodayn uutisen mukaan Alex Nieminen toteaa “Sanoma Digitalilla olevan halua ja resursseja kehittää palvelusta entistä toimivampi”.

Jos ei Sanoma Digital ole vielä tuttu, niin lisätietoa löytyy vaikkapa Vierityspalkin hiljattaisesta jutusta kyseisestä firmasta.

[Update 29.11.2007: Muuan muassa Kari Haakana kommentoi ostosta ja aavistuksen kyseenalaistaa Blogilistan sopivuuden ison korporaation portfolioon. Kommenteissa kuitenkin todistellaan toista.]

Aiheet: Yleinen

Tagit: , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!