Blogilista aloittaa uudistetun version testauksen

Visa

beta.blogilista.fiSuomalaisten blogien päivityksiä seuraava Blogilista on aloittanut uudistetun versionsa suljetun betatestauksen. Tärkeimpänä käyttäjille näkyvänä uutuutena on se, että Blogilista indeksoi nyt myös blogien sisältöä eli saitin hakutoiminnolla voi hakea sanoja paitsi blogien nimistä myös niiden sisällöstä. Blogilistan etusivulla näytetään tuoreimpien blogien sijaan tuoreimpia juttuja lyhyinä nostoina. Ulkoasullisesti Blogilistan muutokset ovat vähäisiä.

Uusi testiversio on vielä selvästi kesken. Joillakin sivuilla jokin JavaScript jää ikuiseen luuppiin ja Firefox 3:lla pitää lopulta keskeyttää skriptin suorittaminen. Blogihakemistossa Merkitse suosikiksi -linkki näkyy joidenkin blogien alla satoja kertoja. Osa ohjeteksteistä näytti olevan vielä lorem ipsumia.

Sanoma Digital osti Blogilista.fi-palvelun Alex Niemisen holding-yhtiöltä viime vuoden marraskuussa.

  1. Irina K. says:

    Hienoa! Luulen, että tämä uudistus parantaa Blogilistan käytettävyyttä. Sen sijaan, että etusivulla (ja muualla) näkyvät aina samat tekstit eri blogeista, pääsenkin heti lukemaan sisällöstä pienen pätkän. Ja ulkonäkökin paranee!

    Kiitos tämän tiedon jakamisesta!