Blogilista aloittaa uudistetun version testauksen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Katleenan vinkit kuntavaaliehdokkaille.

beta.blogilista.fiSuomalaisten blogien päivityksiä seuraava Blogilista on aloittanut uudistetun versionsa suljetun betatestauksen*. Tärkeimpänä käyttäjille näkyvänä uutuutena on se, että Blogilista indeksoi nyt myös blogien sisältöä eli saitin hakutoiminnolla voi hakea sanoja paitsi blogien nimistä myös niiden sisällöstä. Blogilistan etusivulla näytetään tuoreimpien blogien sijaan tuoreimpia juttuja lyhyinä nostoina. Ulkoasullisesti Blogilistan muutokset ovat vähäisiä.

Uusi testiversio on vielä selvästi kesken. Joillakin sivuilla jokin JavaScript jää ikuiseen luuppiin ja Firefox 3:lla pitää lopulta keskeyttää skriptin suorittaminen. Blogihakemistossa Merkitse suosikiksi -linkki näkyy joidenkin blogien alla satoja kertoja. Osa ohjeteksteistä näytti olevan vielä lorem ipsumia.

Sanoma Digital osti Blogilista.fi-palvelun Alex Niemisen holding-yhtiöltä viime vuoden marraskuussa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

1 kommentti “Blogilista aloittaa uudistetun version testauksen

 1. Hienoa! Luulen, että tämä uudistus parantaa Blogilistan käytettävyyttä. Sen sijaan, että etusivulla (ja muualla) näkyvät aina samat tekstit eri blogeista, pääsenkin heti lukemaan sisällöstä pienen pätkän. Ja ulkonäkökin paranee!

  Kiitos tämän tiedon jakamisesta!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun