Kahdeksan nimeä uuteen osoitteeseen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Vierityspalkin saamien tietojen mukaan ainakin kahdeksan henkeä useammasta digisektorin eri yhtiöstä on siirtymässä uuteen osoitteeseen. Näiden – toistaiseksi vahvistamattomien – tietojen mukaan uudessa osoitteessa ovat aloittamassa ainakin seuraavat henkilöt (suluissa edelllinen työnantaja) :

Timo Leppänen (Ego), Pekka Nikrus (Kynämies), Tero Pajunen (Valve), Janne Passi (Kynämies), Hannu Ripatti (Valve), Juha Rouvinen (Valve), Tuukka Sassi (Ego), Antti Vilpponen (Apaja).

Huom! Tämän postauksen kohdalla liikutaan vielä huhutasolla, joten pahoittelemme mahdollisia puuttuvia ja etenkin mahdollisia vääriä nimiä listallamme.

Jatko-osa: Uusi digitoimisto on Gyllene Skor

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

23 kommenttia on “Kahdeksan nimeä uuteen osoitteeseen”

 1. Seuraavassa kopio tuonne toimituspostauksen puolelle menneestä kommentista, joka varmaankin oli tarkoitettu tämän postauksen perään.
  – – – – –

  Hei,

  Olen antanut itselleni kertoa, että kahdeksan hengen joukkoon kuuluisi myös Sataman Flash Fabriekin vetäjä Marko Edfelt.

  Muita Satamasta irtaantuneita ovat erittäin varmana pidetyn lähteen mukaan ainakin Petri Lattu ja vielä muutama muu nimettömänä pysyttelevä henkilö.

  [tästä kohtaa poistettu jälkeenpäin yksi kappale, virheellisenä tietona, erillisestä pyynnöstä johtuen –toimitus]

  T. Pikkulintu

 2. antti.vilpponen.net

  Leaving Apaja Online Entertainment

  It has taken a lot of thinking and hard decisions, but I have decided to leave my current job. I have left my resignation for my position as Sales Director of Apaja Online Entertainment and will be stepping down during October.
  My little over 1½ year…

 3. Miten toi Vilpposen Antti tähän asiaan liittyy?

 4. Lainatakseni Pelle Miljoonaa, “olen työtön” – en siis mukana tässä varsin ansiokkaassa porukassa.

  Jos tälläinen porukka siis on olemassa, puhumattakaan siitä ovatko he menossa samaan osoitteeseen.

  Peace,

  P

 5. Murccu: tuo oli WordPressin automaattisesti poimima viittaus tähän artikkeliin.

 6. Domain name: uusidigitoimisto.com
  Registrant Contact:
  Janne Passi (janne@passi.net)
  +358.405552477
  Fax:
  Messeniuksenkatu 11 B 38
  Helsinki, 00250
  FI

 7. Satamassa taitaa kuhista muutenkin – viimeisen kahden kuukauden aikana irtisanoutumisia ja “dear colleagues, I have enjoyed working with You” – maileja on ropsahdellut yhteensä noin 20 kappaletta.
  Tällä viikolla irtisanoutumisia jo kolme kappaletta, vaikka ollaan vasta tiistaissa….
  Mikä mahtaa olla joukkolähdön syynä?

 8. >Tällä viikolla irtisanoutumisia jo kolme kappaletta, vaikka ollaan vasta tiistaissa….

  Normaalia elämää Hernesaaressa :) Mitä uusidigitoimisto.com:iin tulee, niin mielenkiintoisia nimiä listalla. Eiköhän sitä ensi viikolla viimeistään kuulla lisää…

 9. Fuusio-tilanne vaikuttaa aina, missä tahansa firmassa. Kootusti kommentteja aiheesta täällä: https://vierityspalkki.fi/2007/09/05/kootusti-kommentteja-satama-trainers-house-fuusiosta/

 10. Ruotsi-pöhinää… *linkki poistettu*

 11. Hmm. Googlella voi testata keiden kandidaattien nimillä on ostettu sponsorilinkkejä.

 12. […] Vierityspalkki.fi: Kahdeksan nimeä uuteen osoitteeseen […]

 13. Näyttää Marko Edfeltkin olevan menossa samaan paikkaan, sillä hänen nimellään myös Googlessa sponsorilinkki.

 14. ex-peaislander

  aijaijai, marko!

  Nyt näyttää trainers-kuvio jo hälyyttävän epäuskoiselta, kun tolta tasolta alkaa ukkeleita feidaamaan..

 15. Totta kai sitä liikehdintää tapahtuu, mutta ei TH-Satama yhtä Markoa jää kaipaamaan. Aina Satama on löytänyt uusia kykyjä vanhojen tilalle ja niin löytää nytkin.

  Täytyykin onnitella Hra Edfeltia kun näkee tänään :-)

 16. hyvää pöhinää! Ettei sunki kannattas Tommi pistää jobsterin ilmotusta tohon suuntaan?? :-)

 17. Tästähän löytys mielenkiintonen vaihtoehto Ruottin suunnalt: *linkki poistettu*

 18. Hoho… jos se olis Icon ni vois suosiolla olla vanhadigimediatoimisto.com. Firmahan osti aikanaan The Worksin ja porskutti muutaman vuoden Suomessa.

 19. ex-peaislander

  Näyttäis *linkki poistettu* uudistuneen, mut mulle ei ihan auennut toi laatikkoleikki.

 20. ex-pea, muista painaa monta kertaa F5 niin näet useita taustakuvia Katajanokalta (?)

 21. taitaapi olla kanavarannasta…

 22. Petteri Numminen

  No niin: *linkki poistettu*

  Ainakin nimi eroaa muista :-)

 23. […] digitoimisto on Gyllene Skor Uusi digitoimisto, josta Vierityspalkkikin on kirjoittanut, on nimeltään Oy Gyllene Skor Ab. Firman sivuilla työntekijöiksi listataan Marko Edfelt, Timo […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun