Kootusti kommentteja Satama-Trainers House fuusiosta

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sohova törmäsi heikkoon taloustilanteeseen - työt jatkuvat Agenda-brändillä.

Vierityspalkki ei nostanut Satama – Trainers House uutista “otsikoihin”, siitä riitti kovasti juttua muutenkin.

Kokosimme kuitenkin alle linkkejä kiinnostaviin keskusteluihin tästä suomalaiseen digimediasektoria merkittävästi koskettavasti uutisesta. Keskusteluihin voi osallistua vapaasti tai / ja tietysti kommentoida ajatuksiannne tähän alle.

Virallinen pörssitiedote*
Video pressikonferenssista (Windows)*
HS keskustelu*
Kauppalehden keskustelut*
Talsa keskustelu 1*
Talsa keskustelu 2*
Talsa keskustelu 3*
AP Areena (hae: “Satama”)*
Kari Uotin kommentit (artikkelissa Tilinteon aika)*

Tärkeä huomata: Satama jatkaa Satamana vaikka pörssiyhtiön nimi vaihtuukin vuoden vaihteessa.

Kirjoittaja toimii Satama Amsterdamissa strategina

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun