Kimmo Pekari myi osuutensa ja jätti Tezoman

Tuija Aalto

Tezoman* toimitusjohtajana 2004 -2007 toiminut Kimmo Pekari* kertoo myyneensä osuutensa yhtiöstä. Yhtiön suurimmaksi saavutukseksi hän laskee Zoicen* pystyttämisen. “Uraauurtava nettiradiokonsepti taisi olla 3-5 vuotta aikaansa edellä”, Pekari kommentoi sähköpostitse. “Yrityksellä ei ollut taloudellisia edellytyksiä jatkaa kansainvälisesti kilpailukykyisen vuorovaikutteisen internet-median kehittämistä siinä mittakaavassa kuin olisin halunnut”.

Pekari aikoo nyt viettää pitkän kuuman kesän “ja vähän funtsailla asioita”.

 • Kimmo Pekari @ Linkedin*
 • Pekari nettiaudion näkymistä YLEn Kaikuluotain – projektissa huhtikuussa*

LISÄYS 12.6.:

“Niinhän se on kuin Kimmo sanoo. Nykyinen malli onnistui mutta näin jälkeenpäin katsoen se on enemmänkin kansallinen malli kilpailla kaupallisten paikallisradioiden kanssa hyvällä profiloinnilla ja jokaisen oman makuisella musiikilla. Interaktion metodit ja kanavan merkityksellisyys kuulijoille onnistui ja tietty Zoice pyörii edelleenkin.”

“Seuraavaan steppiin pääsemiseksi pitää tehdä sitten jotain muuta ja rahoittaa se hyvin. Sitä nyt pohditaan ja valmistellaan ja kyllä siihen ideoita on”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Tanu-Matti Tuominen Mediatonic Oyj:stä asiaa sähköpostitse Vierityspalkille.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 1. kivi says:

  Nojoo, ei kai se nettiradiokonsepti niin uraauurtava ollut, ehkä hypetyksen voi jo lopettaa?

  Samoin Tezoman ja Zoicen tekniikka ja musiikkitarjonta olivat (ovat? en ole vähään aikaan kuunnellut sattuneista syistä) aika kömpelöitä. Tarkoitus oli myös rahoittaa hommaa mainoksilla, mutta ei niitäkään taidettu kovasti ostaa.

 2. Tiina says:

  Hei,
  Vieläkö uuden artistin kannattaa lähettää levyään Zoiceen soitettavaksi. Tarkoitan, että onko joku, joka levyjä vastaanottaa ja pistää soimaan tuohon nettiradioon,
  kyselee esikoislevynsä kohta julkaiseva laulaja Tiina