Kimmo Pekari myi osuutensa ja jätti Tezoman

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Parhaita suomalaisia bändisivuja etsimässä.

Tezoman* toimitusjohtajana 2004 -2007 toiminut Kimmo Pekari* kertoo myyneensä osuutensa yhtiöstä. Yhtiön suurimmaksi saavutukseksi hän laskee Zoicen* pystyttämisen. “Uraauurtava nettiradiokonsepti taisi olla 3-5 vuotta aikaansa edellä”, Pekari kommentoi sähköpostitse. “Yrityksellä ei ollut taloudellisia edellytyksiä jatkaa kansainvälisesti kilpailukykyisen vuorovaikutteisen internet-median kehittämistä siinä mittakaavassa kuin olisin halunnut”.

Pekari aikoo nyt viettää pitkän kuuman kesän “ja vähän funtsailla asioita”.

 • Kimmo Pekari @ Linkedin*
 • Pekari nettiaudion näkymistä YLEn Kaikuluotain – projektissa huhtikuussa*

LISÄYS 12.6.:

“Niinhän se on kuin Kimmo sanoo. Nykyinen malli onnistui mutta näin jälkeenpäin katsoen se on enemmänkin kansallinen malli kilpailla kaupallisten paikallisradioiden kanssa hyvällä profiloinnilla ja jokaisen oman makuisella musiikilla. Interaktion metodit ja kanavan merkityksellisyys kuulijoille onnistui ja tietty Zoice pyörii edelleenkin.”

“Seuraavaan steppiin pääsemiseksi pitää tehdä sitten jotain muuta ja rahoittaa se hyvin. Sitä nyt pohditaan ja valmistellaan ja kyllä siihen ideoita on”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Tanu-Matti Tuominen Mediatonic Oyj:stä asiaa sähköpostitse Vierityspalkille.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Kimmo Pekari myi osuutensa ja jätti Tezoman”

 1. Nojoo, ei kai se nettiradiokonsepti niin uraauurtava ollut, ehkä hypetyksen voi jo lopettaa?

  Samoin Tezoman ja Zoicen tekniikka ja musiikkitarjonta olivat (ovat? en ole vähään aikaan kuunnellut sattuneista syistä) aika kömpelöitä. Tarkoitus oli myös rahoittaa hommaa mainoksilla, mutta ei niitäkään taidettu kovasti ostaa.

 2. Hei,
  Vieläkö uuden artistin kannattaa lähettää levyään Zoiceen soitettavaksi. Tarkoitan, että onko joku, joka levyjä vastaanottaa ja pistää soimaan tuohon nettiradioon,
  kyselee esikoislevynsä kohta julkaiseva laulaja Tiina

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun