Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Budbee tuo läpinäkyvyyttä verkkokauppojen kotiinkuljetuksiin.

Helsingin Sanomat, MTV3 ja YLE havittelevat älypuhelimilla varustettuja kansalaisreporttereita videokirjeenvaihtajikseen. Mediatalot ovat mukana Nokian multimediatietokoneille kehitetyn Reportteri – sovelluksen* julkaisijoina, joille sovelluksen puhelimeensa ladannut kansalainen voi operaattorinsa datasiirtomaksun hinnalla lähettää hyvälaatuista kuva- ja videosisältöä. Sovelluksen on kehittänyt Fromdistance OÜ*.

Käyttäjien luomat sisällöt ovat pääosasssa useissa uusissa verkkokonsepteissa: esimerkiksi Euroviisuhenkisiä kuvia ja videoita pyytävät niin YLE Extran Euroviisujen Takapuoli – ohjelman “Terveisiä Suomesta”* – kampanja kuin Helsingin Sanomien “Suomemme maa”* lukijavideokisa. Ensimmäisiä käyttäjäkommentteja on julkaistu allekirjoittaneen blogissa: Älä vain kerro, näytä!*

 • Julkaisuun.fi*

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

(Kirjoittaja on YLEn yhteyshenkilö palvelun pilotissa)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita

 1. […] Aiemmin Vierityspalkissa: Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita […]

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun