Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Helsingin Sanomat, MTV3 ja YLE havittelevat älypuhelimilla varustettuja kansalaisreporttereita videokirjeenvaihtajikseen. Mediatalot ovat mukana Nokian multimediatietokoneille kehitetyn Reportteri – sovelluksen* julkaisijoina, joille sovelluksen puhelimeensa ladannut kansalainen voi operaattorinsa datasiirtomaksun hinnalla lähettää hyvälaatuista kuva- ja videosisältöä. Sovelluksen on kehittänyt Fromdistance OÜ*.

Käyttäjien luomat sisällöt ovat pääosasssa useissa uusissa verkkokonsepteissa: esimerkiksi Euroviisuhenkisiä kuvia ja videoita pyytävät niin YLE Extran Euroviisujen Takapuoli – ohjelman “Terveisiä Suomesta”* – kampanja kuin Helsingin Sanomien “Suomemme maa”* lukijavideokisa. Ensimmäisiä käyttäjäkommentteja on julkaistu allekirjoittaneen blogissa: Älä vain kerro, näytä!*

 • Julkaisuun.fi*

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

(Kirjoittaja on YLEn yhteyshenkilö palvelun pilotissa)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita

 1. […] Aiemmin Vierityspalkissa: Mediatalot kosiskelevat mobiilireporttereita […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun