Sulake ostaa IRC-Gallerian

asmunder

Kylillä kulkeneiden tietojen mukaan IRC-Galleria on ollut jo jonkin aikaa kovasti myynnissä. YLE:n tuoreen uutisen mukaan ostaja on nyt löytynyt – Sulake ostaa IRC-Gallerian. Sulake järjestää tänään tiedotustilaisuuden kello 12:30.

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.