Sulakkeelle oma linna Korkeavuorenkadulta

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sosiaalisen median kausi 2.0 on alkanut - eikä se ole erityisen sosiaalinen.

Silläkin uhalla, että tästä blogista on tulossa Sulake-tiedotuskanava, uutisoidaan taas yhdestä Sulake-aiheesta.

Sulake Corporation Oy tiedottaa solmineensa merkittävän vuokrasopimuksen Sponda Oyj:n kanssa Helsingin Korkeavuorenkatu 35:ssä sijaitsevasta niin sanotusta puhelinlaitoksen talosta. Ennen muuttoa Lars Sonckin piirtämässä jugendlinnassa tehdään mittava peruskorjaus. Työympäristöarkkitehtuurin suunnittelee Respace Oy*.

Spondan omistamat arvokiinteistöt peruskorjataan siten, että sisätilat ovat joustavia ja tekniikaltaan moderneja. Esimerkiksi Sonckin jugendlinnan julkisivu, sisääntuloaula ja upea porraskäytävä ovat suojeltuja, mutta toimistotilat vastaavat nykyajan tietotekniikkayrityksen vaatimuksia. Sulake saa linnan viidestä kerroksesta tilat 230 työntekijälle. Pääkonttorista johdetaan maailmalla olevia tytäryhtiöitä ja tuotetaan koko Habbo-brandi. Toimitilojen suunnittelun lähtökohtana on strategialähtöinen työympäristön kehittäminen. Toisin sanoen tilojen arkkitehtuurin pitää tukea tiloissa tapahtuvaa toimintaa.

Pinta-alaa uudella toimistolla on yhteensä noin 2600 neliömetriä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

1 kommentti “Sulakkeelle oma linna Korkeavuorenkadulta

 1. Kommentti tuosta ekasta kappaleesta: Sulake on maamme suurimpia alan firmoja, joten on ihan luonnollista, että siitä tännekin tulee paljon juttua. Älä, Visa, siis turhaan kainostele. Tämäkin oli ihan mielenkiintoinen uutinen.

  Ja onnittelut Sulakkeelle sangen upeasta pääkonttorista! :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun