Sulakkeelle oma linna Korkeavuorenkadulta

Visa

Silläkin uhalla, että tästä blogista on tulossa Sulake-tiedotuskanava, uutisoidaan taas yhdestä Sulake-aiheesta.

Sulake Corporation Oy tiedottaa solmineensa merkittävän vuokrasopimuksen Sponda Oyj:n kanssa Helsingin Korkeavuorenkatu 35:ssä sijaitsevasta niin sanotusta puhelinlaitoksen talosta. Ennen muuttoa Lars Sonckin piirtämässä jugendlinnassa tehdään mittava peruskorjaus. Työympäristöarkkitehtuurin suunnittelee Respace Oy*.

Spondan omistamat arvokiinteistöt peruskorjataan siten, että sisätilat ovat joustavia ja tekniikaltaan moderneja. Esimerkiksi Sonckin jugendlinnan julkisivu, sisääntuloaula ja upea porraskäytävä ovat suojeltuja, mutta toimistotilat vastaavat nykyajan tietotekniikkayrityksen vaatimuksia. Sulake saa linnan viidestä kerroksesta tilat 230 työntekijälle. Pääkonttorista johdetaan maailmalla olevia tytäryhtiöitä ja tuotetaan koko Habbo-brandi. Toimitilojen suunnittelun lähtökohtana on strategialähtöinen työympäristön kehittäminen. Toisin sanoen tilojen arkkitehtuurin pitää tukea tiloissa tapahtuvaa toimintaa.

Pinta-alaa uudella toimistolla on yhteensä noin 2600 neliömetriä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

  1. lukija says:

    Kommentti tuosta ekasta kappaleesta: Sulake on maamme suurimpia alan firmoja, joten on ihan luonnollista, että siitä tännekin tulee paljon juttua. Älä, Visa, siis turhaan kainostele. Tämäkin oli ihan mielenkiintoinen uutinen.

    Ja onnittelut Sulakkeelle sangen upeasta pääkonttorista! :)