Taneli Tikka jätti IRC-Gallerian

asmunder

IRC-Galleriaa kehittävän Dynamoidin – jonka Sulake osti huhtikuussa – toimitusjohtaja Taneli Tikka kertoi eilen jättävänsä yhtiön.

– Tehtäväni Dynamoidilla ja IRC-Gallerian parissa on nyt erittäin onnistuneesti suoritettu ja jätän yhtiön Sulakkeen osaaviin käsiin, toteaa Tikka.

Tulevista haasteistaan Tikka vielä vaikenee, mutta lähiaikojen suunnitelmissa miehellä on ainakin pitää pitkästä aikaa kunnon kesäloma.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.