Satama.nl: Animaatioita HTML:lla

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Talouselämä uudistui verkossa rauhallisemmaksi - vai uudistuiko?.

Tänään lanseerattiin täällä Hollannissa tuore versio Satama Amsterdamin* verkkopalvelusta. Flash-maailmaan tottuneille saitti tuntuu aluksi tutulta, mutta jos sivujen koodia tarkastelee tarkemmin, huomaakin sen, että koko palvelu on toteutettu AJAX-teknologiaa hyödyntäen. Vaikka sivusto on hollanniksi, kommentit tervetulleita, vaikka tässä foorumissa, kiitokset. Tervetuloa tutustumaan!

Kirjoittaja toimii Satama Amsterdamissa strategina

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

3 kommenttia on “Satama.nl: Animaatioita HTML:lla”

 1. Pidän ainakin siitä, että kaikkiin näyttöihin on omat, suorat osoitteet. Täten linkittäminen esimerkiksi yksittäiseen portfolio-sivuun tai uutiseen onnistuu. Nopealla vilkaisulla puutelistalla on ainakin RSS-syöte, jollaista ei saa edes sivuston uutisista.

 2. Jep, nämä ovat työlistalla – haasteena on pitää vanhan saitin URL:t, jottei hakuranking-putoa, käyttää Yahoo:n JavaScript-kirjasto ja silti luoda nuo animaatiot kuntoon. Luodaan kun keritään, 1.5 versio tulossa kesällä :)

 3. Tekstien asemoinnit bugittavat. Seuraavaan versioon html semanttisesti järkeväksi, kiitos. En oikein välitä animaatioista, jotka eivät anna mitään lisäarvoa – muuta kuin “hei, me osataan”-osastolla. Javascript-kirjastoja kirjoittavien sivuilla on ihan hupaisaa katsella, millaiset temput ovat mahdollista mutta “vakavasti otettavan” yrityksen sivulla…?

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun