Satama.nl: Animaatioita HTML:lla

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut vero.fi nojaa tilanteisiin ja hakuun - mutta on kokonaisuutena ristiriitainen digipalvelu.

Tänään lanseerattiin täällä Hollannissa tuore versio Satama Amsterdamin* verkkopalvelusta. Flash-maailmaan tottuneille saitti tuntuu aluksi tutulta, mutta jos sivujen koodia tarkastelee tarkemmin, huomaakin sen, että koko palvelu on toteutettu AJAX-teknologiaa hyödyntäen. Vaikka sivusto on hollanniksi, kommentit tervetulleita, vaikka tässä foorumissa, kiitokset. Tervetuloa tutustumaan!

Kirjoittaja toimii Satama Amsterdamissa strategina

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

3 kommenttia on “Satama.nl: Animaatioita HTML:lla”

 1. Pidän ainakin siitä, että kaikkiin näyttöihin on omat, suorat osoitteet. Täten linkittäminen esimerkiksi yksittäiseen portfolio-sivuun tai uutiseen onnistuu. Nopealla vilkaisulla puutelistalla on ainakin RSS-syöte, jollaista ei saa edes sivuston uutisista.

 2. Jep, nämä ovat työlistalla – haasteena on pitää vanhan saitin URL:t, jottei hakuranking-putoa, käyttää Yahoo:n JavaScript-kirjasto ja silti luoda nuo animaatiot kuntoon. Luodaan kun keritään, 1.5 versio tulossa kesällä :)

 3. Tekstien asemoinnit bugittavat. Seuraavaan versioon html semanttisesti järkeväksi, kiitos. En oikein välitä animaatioista, jotka eivät anna mitään lisäarvoa – muuta kuin “hei, me osataan”-osastolla. Javascript-kirjastoja kirjoittavien sivuilla on ihan hupaisaa katsella, millaiset temput ovat mahdollista mutta “vakavasti otettavan” yrityksen sivulla…?

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun