Satama.nl: Animaatioita HTML:lla

Tommi

Tänään lanseerattiin täällä Hollannissa tuore versio Satama Amsterdamin* verkkopalvelusta. Flash-maailmaan tottuneille saitti tuntuu aluksi tutulta, mutta jos sivujen koodia tarkastelee tarkemmin, huomaakin sen, että koko palvelu on toteutettu AJAX-teknologiaa hyödyntäen. Vaikka sivusto on hollanniksi, kommentit tervetulleita, vaikka tässä foorumissa, kiitokset. Tervetuloa tutustumaan!

Kirjoittaja toimii Satama Amsterdamissa strategina

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

  1. PerttuT says:

    Pidän ainakin siitä, että kaikkiin näyttöihin on omat, suorat osoitteet. Täten linkittäminen esimerkiksi yksittäiseen portfolio-sivuun tai uutiseen onnistuu. Nopealla vilkaisulla puutelistalla on ainakin RSS-syöte, jollaista ei saa edes sivuston uutisista.

  2. Tommi says:

    Jep, nämä ovat työlistalla – haasteena on pitää vanhan saitin URL:t, jottei hakuranking-putoa, käyttää Yahoo:n JavaScript-kirjasto ja silti luoda nuo animaatiot kuntoon. Luodaan kun keritään, 1.5 versio tulossa kesällä :)

  3. Mäkinen says:

    Tekstien asemoinnit bugittavat. Seuraavaan versioon html semanttisesti järkeväksi, kiitos. En oikein välitä animaatioista, jotka eivät anna mitään lisäarvoa – muuta kuin “hei, me osataan”-osastolla. Javascript-kirjastoja kirjoittavien sivuilla on ihan hupaisaa katsella, millaiset temput ovat mahdollista mutta “vakavasti otettavan” yrityksen sivulla…?