Apaja avasi peliyhteisöpalvelun Norjassa yhdessä TV2:n kanssa

asmunder

Apaja on avannut peliyhteisöpalvelunsa Norjassa yhteistyössä Norjan TV2:n kanssa. Suomessa yhtiön Aapeli-palvelulla on kuukausittain satoja tuhansia käyttäjiä. Kansainvälisille markkinoille peliyhteisöä viedään Playray-nimellä ja aiemmin palvelu on jo avattu muun muassa Saksassa ja Espanjassa.

Seuraavana maana on vuorossa Hollanti, jossa Apaja avaa Playrayn yhteistyössä Hollannin suurimman verkkomediayhtiön, Ilse Median, kanssa.

Virallinen lisäys: kirjoittaja on töissä Apajalla.

Aiheet: kansainvälistyminen, peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.