Nicklas Koski jättää Suomi24:n

asmunder

Maamme suosituimpiin verkkopalveluihin lukeutuvan Suomi24:n liiketoiminnasta Enirolla vastaava Nicklas Koski on siirtymässä pois yhtiöstä marraskuun alkupuolella. Suomi24:n ja sen edeltäjiä Koski on ollut tekemässä jo vuodesta 1999 alkaen.

“En vielä voi kertoa mitä tulen jatkossa tekemään, mutta se selviää aikanaan. Ensin pidän kuitenkin vähän lomaa”, kertoo Koski, joka löytyy myös Vierityspalkki.fi:n toimituskunnasta.

Aiheet: Mediat verkossa, nimitykset ja eroamiset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.