Jemino starttasi Turussa

asmunder

Suomi24:n vetäjän paikalta viime lokakuussa lähteneen Nicklas Kosken uusi työpaikka on selvinnyt. Koski on perustanut Sami Vaskurin ja Ville Jantusen kanssa uuden yrityksen nimeltään Jemino.

“Jemino kehittää verkkomedioita, tarjoaa asiantuntijapalveluita ja kouluttaa. Olemme erikoistuneet verkkoyhteisöihin ja hakupalveluihin. Asiakkaitamme voimme auttaa internetpalveluiden kehittämisessä, kuten konseptien suunnittelussa ja sivuston käytön kasvattamisessa hakukoneoptimoinnin ja verkkoyhteisöjen avulla”, kertoo Koski tiedotteessaan.

Nicklas Koski on myös yksi Vierityspalkki.fi:n kirjoittajista.

Aiheet: uudet yritykset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.