Inka Mero Nokialta Apajaan

asmunder

Peliyhteisöpalveluita kehittävä Apaja Online Entertainment* on kutsunut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi Inka Meron, 31. Mero siirtyy Apajaan Nokialta, jossa hän on vastannut globaalisti Nokian strategisista alliansseista ja kumppanuuksista. Uudessa tehtävässään Mero aloittaa 2.4.

Kansainvälistä mobiili- ja palveluliiketoimintaosaamista Merolle on Nokian lisäksi karttunut Sysopen Digialta, jossa hän veti viisi vuotta älypuhelinliiketoiminnan myyntiä, markkinointia sekä kansainvälistä liiketoimintaa.

Pakollinen pikkupräntti: uutisen kirjoittajalla on aiheessa vahvasti oma lehmä ojassa, sillä hän on yksi yhtiön perustajista ja sen alkuperäinen toimitusjohtaja yli neljän vuoden ajalta.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.