Webcasting valtaa alaa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Verkkokaupan maksutavat - vertailussa Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska.

Tarja-rapiä on ladattu viikon aikana yhdeksän tuhatta kertaa, kertoo tiedote* Tarja Halonen.fi – kampanjasivuilla. “Demariräpin*” menestystä on kuitenkin verrattain vaikea arvioida, sillä erilaisten mediatiedostojen lataamisesta ei yleensä ole tilastoja saatavissa. Presidenttiehdokkaat eivät tietääkseni ole julkistaneet kampanjasivujensa kävijämääriä. Vertailun vuoksi – esimerkiksi Kelan verkkopalvelussa on tammikuun ensimmäisen viikon aikana vieraillut lähes 87 000 ja vaikkapa Mikseri.netissä 74 000 eri kävijää (Kävijämääräluvut: TNS Metrix*).

Presidenttiehdokkaista myös Matti Vanhanen* ja Sauli Niinistö* ovat käyttäneet nettivideota laajasti hyväkseen.

Webcasting näyttää olevan nousussa yritysten ja julkisyhteisöjen viestinnässä. Tutkija Olli Hietanen Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta pitää tämän hetken “kuumimpana juttuna” “social high techiä”. Näin “tietoyhteiskunnan kolmannessa vaiheessa, verkostomaisessa taloudessa ja yhteiskunnassa verkostojen hallintaan liittyvä osaaminen ja teknologia niinkuin esim. webcasting on äärimmäisen tärkeätä”, sanoo Hietanen videoklipissä, jossa hän mainostaa ensi torstaista GoodMoodin Webcasters forum* – tapahtumaa.

Webcasting on keksitty myös Sibelius – akatemiassa. YLE Radio 1:n musiikkiuutisten* mukaan Sibelius-Akatemia tutkii mahdollisuuksia lähettää konserttejaan Internetin välityksellä

“Konserttien lisäksi esimerkiksi pianisti Iiro Rantalan SibaFestillä pitämä mestarikurssi näytetään suorana verkkolähetyksenä. Ohjelmat myös tallennetaan kuukaudeksi Internetiin, josta niitä voi ladata”, sanoi SibaTV:n tuottaja Milla Unkila Radion Musiikkiuutisille.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

3 kommenttia on “Webcasting valtaa alaa”

 1. Pasi Savolainen

  Ilmeisestikin joku vaalitoimisto tarttui irkkilinkkiin ja sitä on näkynyt erinäisissä paikoissa, mm. telkku.com:ssa.
  (johns.com:ssa selitetään että sitä mainostetaan luvalla).

  [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 2. Niinistön kuvien lisäksi Tarja räppiä on editoitu kanssa.
  Tarja rap – (Rise of evil Tarja mix, xvid 11MB)

  [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 3. Sama, mutta ilman videota.
  tarjarap__rise-of-evil-tarja.mp3

  [*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun