Netti-tv:tä olympialaisista

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Googlen AMP-projektin nousu ja tuho.

Netti-tv:t ja -radiot ovat meillä laahanneet muita maita jäljessä, kiitos erinäisten kulujen, jotka ovat vaikeuttaneet toimintaa. Mutta kaikessa hiljaisuudessa YLE on terästäytynyt ja lähettää olympialaislähetykset striimattuna netissä*.

Ainoa kummastuksen aihe on se, etten ainakaan minä (enkä näköjään ole ainoa*) ole kuullut nettilähetystä promottavan esimerkiksi televisiolähetyksissä. Voisi kuvitella monen urheiluhullun halunneen esimerkiksi katsella tänään keskellä työpäivää Saarisen ja Kuitusen pronssihiihtoa.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

4 kommenttia on “Netti-tv:tä olympialaisista”

 1. Mitäs kanavia te oikein kuuntelette? “Kyllä striimaus on ollut esillä meidän lähetyksissämme, kuten myös Radio Suomen nettisivuilla”, vakuutti Olympiaradiosta tuottaja Antti Korhonen tiedystellessani asiaa.

 2. Lähinnä moite menee tv:n puolelle. Esimerkiksi teksti-tv:ssä nettikatselusta ei mainita mitään, enkä ole tv:n studio-osuuksissakaan kuullut asiasta mitään.

  Kyllähän tällaisesta hyvästä mahdollisuudesta pitäisi kunnolla kertoa joka kanavassa! Peukut siis radiolle ja risut tv:lle.

  Ja kiitos YLElle!

 3. Tämä blogi haamupäivittyy Blogilistalla jatkuvasti. Voisiko asialle tehdä jotain?

 4. Se niistä lähetyksistä. Tulivat liian suosituiksi.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun