Netti-tv:tä olympialaisista

pirkka

Netti-tv:t ja -radiot ovat meillä laahanneet muita maita jäljessä, kiitos erinäisten kulujen, jotka ovat vaikeuttaneet toimintaa. Mutta kaikessa hiljaisuudessa YLE on terästäytynyt ja lähettää olympialaislähetykset striimattuna netissä*.

Ainoa kummastuksen aihe on se, etten ainakaan minä (enkä näköjään ole ainoa*) ole kuullut nettilähetystä promottavan esimerkiksi televisiolähetyksissä. Voisi kuvitella monen urheiluhullun halunneen esimerkiksi katsella tänään keskellä työpäivää Saarisen ja Kuitusen pronssihiihtoa.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

 1. tuija says:

  Mitäs kanavia te oikein kuuntelette? “Kyllä striimaus on ollut esillä meidän lähetyksissämme, kuten myös Radio Suomen nettisivuilla”, vakuutti Olympiaradiosta tuottaja Antti Korhonen tiedystellessani asiaa.

 2. Pirkka says:

  Lähinnä moite menee tv:n puolelle. Esimerkiksi teksti-tv:ssä nettikatselusta ei mainita mitään, enkä ole tv:n studio-osuuksissakaan kuullut asiasta mitään.

  Kyllähän tällaisesta hyvästä mahdollisuudesta pitäisi kunnolla kertoa joka kanavassa! Peukut siis radiolle ja risut tv:lle.

  Ja kiitos YLElle!

 3. Niko says:

  Tämä blogi haamupäivittyy Blogilistalla jatkuvasti. Voisiko asialle tehdä jotain?

 4. Arttu says:

  Se niistä lähetyksistä. Tulivat liian suosituiksi.