Netti-tv:tä olympialaisista

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Kauppalehti.fi tarjoaa personointitoimintoja.

Netti-tv:t ja -radiot ovat meillä laahanneet muita maita jäljessä, kiitos erinäisten kulujen, jotka ovat vaikeuttaneet toimintaa. Mutta kaikessa hiljaisuudessa YLE on terästäytynyt ja lähettää olympialaislähetykset striimattuna netissä*.

Ainoa kummastuksen aihe on se, etten ainakaan minä (enkä näköjään ole ainoa*) ole kuullut nettilähetystä promottavan esimerkiksi televisiolähetyksissä. Voisi kuvitella monen urheiluhullun halunneen esimerkiksi katsella tänään keskellä työpäivää Saarisen ja Kuitusen pronssihiihtoa.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

4 kommenttia on “Netti-tv:tä olympialaisista”

 1. Mitäs kanavia te oikein kuuntelette? “Kyllä striimaus on ollut esillä meidän lähetyksissämme, kuten myös Radio Suomen nettisivuilla”, vakuutti Olympiaradiosta tuottaja Antti Korhonen tiedystellessani asiaa.

 2. Lähinnä moite menee tv:n puolelle. Esimerkiksi teksti-tv:ssä nettikatselusta ei mainita mitään, enkä ole tv:n studio-osuuksissakaan kuullut asiasta mitään.

  Kyllähän tällaisesta hyvästä mahdollisuudesta pitäisi kunnolla kertoa joka kanavassa! Peukut siis radiolle ja risut tv:lle.

  Ja kiitos YLElle!

 3. Tämä blogi haamupäivittyy Blogilistalla jatkuvasti. Voisiko asialle tehdä jotain?

 4. Se niistä lähetyksistä. Tulivat liian suosituiksi.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun