Front-end Developer

Yritys
Byroo
Paikkakunta
Helsinki tai Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

We are looking for a Front-end Developer to our Helsinki or Oulu based team. We work with clients like Helsingin Sanomat, Fazer, If Vahinkovakuutusyhtiö, Flow Festival and Sinebrychoff. We also work with ad agencies and design agencies like hasan & partners, SEK, N2, Kokoro & Moi and Kuudes kerros.

We offer great people, skilled environment, good projects and an office in central Helsinki with a bunch of good lunch spots nearby. We also have a new office in Oulu where you can apply too.

If you feel like you could be the one drop us a line with your CV, portfolio and a salary wish at rekry@byroo.fi.

Required skills:
- Solid experience in HTML5 coding and standards
- CSS development with SASS, Media Queries for responsive layouts, frameworks like Bootstrap or Foundation
- Front-end scripting and DOM manipulation with JavaScript using libraries like jQuery and Backbone.js and dependency management
Asset optimization, minification and precompilation with tools like Grunt or Gulp
- Cross-browser, cross-platform -testing and debugging
- Basic skills in Version control with GIT and Subversion
- WordPress theming from scratch
- Basic skills in PHP and MySQL
- Basic skills in Adobe Photoshop and Illustrator
- Good problem solving skills
- Ability to meet deadlines and work in an efficient manner
- Desire to continually research and learn the latest techniques and best practices for front-end development

Desired skills:
- Strong knowledge of the WordPress and plugin development
- Advanced knowledge of PHP and MySQL
- PHP frameworks and libraries like Slim, and dependency management
- Server side configuration and optimization for Apache and Nginx

Lisätietoa

Web-suunnittelija / Front-End -kehittäjä

Yritys
Verkkovaraani Oy
Paikkakunta
Turku
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.8.2014

Verkkovaraani hakee:
Web-suunnittelijaa / Front-End -kehittäjää

Verkkovaraani tuottaa verkkopalveluja, -ohjelmistoja ja digimediaa. Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä mielenkiintoisten asiakasprojektien sekä tuotekehityksen parissa. Mitä mainioin toimitilamme sijaitsee Turussa, vanhassa teollisuuskiinteistössä Aurajoen kupeessa.

Web-suunnittelijana suunnittelet ja toteutat erilaisiin asiakastarpeisiin soveltuvia verkkopalveluita, jotka voivat olla viestintä- ja palvelupainotteisia, markkinointi- tai myyntiorientoituneita tai yhteisöllisiä. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita ja luoda niiden perusteella asiakkaan odotukset ylittäviä, näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kohderyhmätarpeet huomioonottavia moderneja verkkopalveluita. Tunnet saavutettavuuden ja esteettömyyden periaatteet ja osaat käytännössä soveltaa niitä suunnittelutyössäsi. Käyttöliittymäsuunnittelu ja toiminnallisuuksien suunnittelu ovat sinulle enemmänkuin arkipäivää. Lisäksi responsiivinen suunnittelu on sinulle jo tuttua ja ymmärrät käytännössä mitä verkkopalvelun käyttö mobiililaitteella edellyttää niin suunnittelun kuin toteutuksen näkökulmasta.

Web-suunnittelijana et välttämättä hallitse ohjelmointia, mutta tunnet riittävästi teknisen toteutuksen reunaehtoja ja mahdollisuuksia. Osallistut myös oman eAdmin -sisällönhallintajärjestelmämme kehitystyöhön toiminnallisuuksien ja käyttöliittymäelementtien suunnittelun osalta. Osaat soveltaa omia taitojasi tilanteen mukaan, ja tunnet ainakin sisältötuotannon kannalta julkaisujärjestelmiä ja niiden mahdollisuuksia. Kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että sujuvassa yhteistyössä niin graafikoiden, kuin ohjelmistosuunnittelijoidenkin kanssa.

Edellytämme sinulta ainakin seuraavien tekniikoiden osaamista:

- HTML5
- CSS3
- Responsiivinen web
- JavaScript
- JQuery

Isona etuna myös seuraavien asioiden hallinta:

- PHP
- Unix-palvelinympäristöt ja palvelinpään ohjelmistot
- Versiohallinta (Git)
- Photoshop

Työsuhteen laatu: kokopäiväinen
Sijainti: Turku
Palkkaus: sopimuksen mukaan

Hae nyt!

Liitä hakemukseesi CV, palkkatoiveesi, referenssejä sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Linkedin-profiili on myös aina eduksi.

Rekrytoinnista vastaa
Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Puh. 040 825 6267
sami.pylvanainen@verkkovaraani.fi

Lisätietoa

Web-developer / Sysadmin

Yritys
Manpower IT
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Projektinhallinta ja tuottaminen, Verkkoviestintä, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
27.7.2014

Mediataivas Oy on keskisuomalainen, 13 vuotta toiminut markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet satoja internet-palveluita ja sivustoja, joita ylläpidämme omilla palvelimillamme. Asiakkuuksia meillä on ympäri Suomea ja palveluvalikoimaamme kuuluu verkon lisäksi kaikkien käytettävissä olevien medioiden hyödyntäminen.

Etsimme nyt Mediataivaalle palvelinorientoitunutta ohjelmoijaa työskentelemään monipuolissa ja vastuullisissa tehtävissä osana ammattitaitoista ja viihtyisää työyhteisöä. Työtehtäviisi kuuluvat palvelimien ylläpito, asiakkaiden internetpalvelujen toteutukset ja kehitys sekä tekninen asiakaspalvelu. Työssäsi teet myös yrityksen sisäistä tukea ja työasemien ylläpitoa. Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä kehittää sekä kehittyä päivittäisen työn kautta. Hallitset Linuxin komentorivin ja osaat pystyttää LAMP-palvelimen. Sinulle ovat tuttuja myös PHP, JavaScript, HTML ja CSS.

Etsimämme henkilö on ongelmanratkaisutaitoinen ja työssään aktiivinen. Hallitset niin pieniä osa-alueita kuin suurempia kokonaisuuksia ja pidät työstä, jossa on tekemisen meininkiä ja vaihtelevia työtehtäviä. Et pelkää rutiininomaisiakaan töitä ja pidät myös asiakaskontakteista työpäivän tiimellyksessä.

Työt alkavat valitulla henkilöllä sopimuksen mukaan nopeastikin. Saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työllesi. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylä Lutakossa, uuden Innova 4:n viihtyisissä tiloissa ja hyvän työporukan ympäröimänä. Työ on kokoaikainen arkityö ja valittu henkilö tulee työllistymään Mediataivaan palvelukseen.

Oletko etsimämme Tekijä, joka haluaa liittyä osaksi Mediataivaan kasvutarinaa ja kehittyä osana arvostetun yrityksen rivejä?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut pikimmiten. Hae tehtävää rekisteröidyllä CV:lläsi klikkaamalla ilmoituksessa olevaa ”hae”- painiketta. Sisällytäthän CV:hesi linkkejä referenssitoteutuksiisi.

Hakua hoitaa ja tiedusteluihin vastaa Manpowerin rekrytointikonsultti Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 arkisin 9.00 – 11.00.

Lisätietoa

Konseptisuunnittelija, Sisältösuunnittelija, Graafinen suunnittelija

Yritys
Creuna
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design
Viim. hakupvm
8.8.2014

Creuna on pohjoismaiden suurin digitoimisto. Toteutamme strategia- ja konseptisuunnittelua, teknisiä ratkaisuja, sisällöntuotantoa, ylläpitoa, analytiikkaa ja kampanjoita erilaisille digitaalisille alustoille. Creunalla on yli 300 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Creuna hakee nyt luovaan tiimiinsä
- konseptisuunnittelijaa
- sisältösuunnittelijaa
- graafista suunnittelijaa / AD:tä

Lue lisää:

http://www.creuna.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa

Visual Design Lead

Yritys
Descom Oy
Paikkakunta
Jyväskylä, Tampere
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
10.8.2014

Visual Design Lead

Olemme uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys. Rakennamme asiakaskokemuspolkuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rakennamme asiakaskokemuksesta asiakkaillemme kilpailuetua ja sen vuoksi asiakkaamme menestyvät. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus astua ydinrooliin kehittämään ja toimittamaan palveluitamme, joilla rakennetaan asiakaskokemuksia digitaalisessa rajapinnassa, osana Omnichannel-palvelua!

Miellyttävin shoppailukokemus ikinä!

Sen haluamme tarjota kuluttajille; miellyttävimmän shoppailukokemuksen ikinä. Yhtälailla haluamme tarjota fiksuimmat, ammattikäyttäjille suunnatut verkkokaupparatkaisut. Asiakaskokemus koostuu kohtaamisista, mielikuvista ja tunteista – kokemuksen tulee olla saumaton kaikissa kanavissa. Hyvää kokemusta on erittäin vaikea jäljitellä, eli se toimii erinomaisena erottautumistekijänä markkinoilla. Onnistunut kokemus vahvistaa brändiä; meidän tehtävänämme on tuoda brändin henki verkkoon ja sytyttää se fiilis, mitä loppuasiakkaille halutaan tarjota. Tässä visuaaliselle designilla on valtavan iso merkitys. Samoin kuin siitä, että eri käyttöympäristöjen vaatimukset osataan huomioida verkkopalveluissa.

Voidaksemme tarjota huomenna asiakaskokemuksen suunnittelupalveluita vielä ammattimaisemmin ja systemaattisemmin kuin tänään, kasaamme Descom CX Services –liiketoimintaa. Sinulle tämä antaa ainutkertaisen mahdollisuuden lähteä luomaan jotain aivan uutta, jotain omannäköistäsi vahvan kokemuksesi pohjalta.

Visual Design Lead:na Descomilla

Sinulla tulee olemaan kolme roolia, joista ykkösenä on vastata huippulaatuisen designin toimittamisesta asiakkaille visuaalisen designin alueella. Toimit Descomin ”tähtivisualistina”. Toisena roolina on vastata palvelu- ja prosessikehityksestä visuaalisen designin osalta. Kehityksessä keskeisenä osana on designin integrointi Descomin muihin palveluprosesseihin. Kolmantena roolinasi on toimia Visual Design –tiimin vetäjänä, eli pitää innostunut porukka vauhdissa ja kehittää sen osaamista.

Tilaisuus on uskomattoman hieno ja tarjoammekin sinulle upean mahdollisuuden näyttää kykysi ja saada kädenjälkesi näkymään niin Descomin kuin asiakkaidemmekin liiketoiminnassa.

Näillä eväillä menestyt

Työ on tehty luovasti ajattelevalle visionäärille. Aistit uudet tuulet, suorastaan lennät niiden mukana. Osaat loihtia asiakkaan toivomuksista jotain niin kaunista, että se saa asiakkaan brändin hehkumaan. Ymmärrät, mitä tarvitaan, jotta asiakkaamme asiakas pystyy ilolla käyttämään verkkopalveluita tuotantoprosessin keskellä tai paahtavan auringon alla. Sinulla on vahva 10+ vuoden kokemus visuaalisesta suunnittelusta ja UI-kehityksestä eri ympäristöissä. Portfoliossasi on hyviä referenssejä niin B2C- kuin myös B2B-asiakkuuksista. Olet luontainen liideri, joka innostaa ja innostuu. Osaat pysähtyä kuuntelemaan sekä asiakkaita että työkavereitasi. Teet työtäsi intohimolla. Ei yhtään sen laimeammalla asenteella.

Tähän rooliin tarvitaan vahvaa kokemusta ja sen mukana kertynyttä näkemystä: miten CX designdialogia kannattaa käydä asiakkaan kanssa ja miten rakentaa ylivertaiset designprosessit ja integroida ne fiksusti toteutukseen

Kiinnostuitko?

Jos löysit kuvauksesta itsesi ja kiinnostuit, niin me kiinnostumme sinusta ihan ehdottomasti! Meidän CX-palveluiden johtajamme Jutta Nyblom haluaa jutella kanssasi, puh. 040 538 8430. Jutta on lomalla 7.7.-1.8.2014, mutta muina aikoina hän kertoo enemmän kuin mielellään tehtävästä. Voit myös täyttää meidän verkkosivuillamme olevan lomakkeen ja liittää siihen mukaan kaiken sen, mitä haluat meidän näkevän. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään elokuun alkupuolella.

Lisätietoa

Concept & Interaction Design Lead

Yritys
Descom Oy
Paikkakunta
Jyväskylä, Tampere
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
10.8.2014

Concept & Interaction Design Lead

Olemme uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys. Rakennamme asiakaskokemuspolkuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rakennamme asiakaskokemuksesta asiakkaillemme kilpailuetua ja sen vuoksi he menestyvät. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus astua ydinrooliin kehittämään ja toimittamaan palveluitamme, joilla rakennetaan asiakaskokemuksia digitaalisessa rajapinnassa, osana Omnichannel-palvelua!

Miellyttävää ja sujuvaa asiakaskokemusta

Sitä haluamme tarjota asiakkaillemme tuottamiemme palveluiden kautta. Tiedämme, että monikanavainen myynti ja palvelu ovat asiakkaidemme selkeä suunta, sillä pidämme katseemme tulevaisuudessa. Tarjoamapaletistamme löytyy kaikkea, mitä asiakas tarvitsee Omnichannel Commerce –matkalleen. Rakennamme asiakaspolkuja teknologian avulla ja liitämme siihen vahvan asiakaskokemuksen – ainutlaatuinen palvelukokonaisuus mahdollistaa ainutlaatuisen tuloksen asiakkaamme eduksi. Asiakaskokemuksen luomiseksi me astumme loppukäyttäjien saappaisiin, jotta ymmärrämme aidosti, mitä asiakas haluaa.

Voidaksemme tarjota huomenna asiakaskokemuksen suunnittelupalveluita vielä ammattimaisemmin ja systemaattisemmin kuin tänään, kasaamme Descom CX Services –liiketoimintaa. Sinulle tämä antaa ainutkertaisen mahdollisuuden lähteä luomaan jotain aivan uutta, jotain omannäköistäsi, jossa voit hyödyntää vahvaa kokemuspohjaasi.

Concept & Interaction Design Lead:na Descomilla

Sinulla tulee olemaan kolme roolia, joista ykkösenä on vastata huippulaatuisen designin toimittamisesta asiakkaille käyttöliittymäkonseptoinnin ja interaktiodesignin alueella. Toimit Descomin päädesigner-roolissa omalla kompetenssialueellasi. Toisena roolinasi on vastata palvelu- ja prosessikehityksestä UI-konseptoinnin ja interaktiodesignin osalta. Kehityksessä keskeisenä osana on designin integrointi Descomin muihin palveluprosesseihin. Kolmantena roolinasi on toimia liiderinä uudelle, perustettavalle Concept & Interaction Design -tiimille.

Tilaisuus on uskomattoman hieno ja tarjoammekin sinulle upean mahdollisuuden näyttää kykysi ja saada kädenjälkesi näkymään, niin Descomin kuin asiakkaidemmekin liiketoiminnassa.

Näillä eväillä menestyt

Työ vaatii rohkeaa heittäytymistä, eli uskallusta lähteä kahlaamaan uuteen suuntaan, kunnes saat tuulta purjeisiin ja vauhtia veneeseen. Olet ison kuvan ja oleellisen hahmottaja – niin designtyössäsi kuin myös palveluiden ja prosessien rakentamisessa. Ymmärrät, mitä asiakas tarvitsee ja mitä asiakkaan tulisi haluta. Sinun tulisi olla luonteeltasi ja taidoiltasi liideri, ajattelutavaltasi visionääri sekä samalla vahvasti looginen ajattelija. Nautit ja saat virtaa kohtaamisista ihmisten kanssa ja tiiminvetäjänä.

Tähän rooliin tarvitaan vahvaa kokemusta ja sen mukana kertynyttä näkemystä: miten CX-designdialogia kannattaa käydä asiakkaan kanssa ja miten rakentaa ylivertaiset designprosessit ja integroida ne fiksusti toteutukseen. 10+ vuotta aitoa designer-kokemusta on antanut tälle työllesi vahvan pohjan. Kokemusta tulee olla interaktiodesigntyöstä sekä B2C- että B2B-asiakkuuksista. Uskot käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun.

Kiinnostuitko?

Jos löysit kuvauksesta itsesi ja kiinnostuit, niin me kiinnostumme sinusta ihan ehdottomasti!
Meidän CX-palveluiden johtajamme Jutta Nyblom haluaa jutella kanssasi, puh. 040 538 8430. Jutta on lomalla 7.7.-1.8.2014, mutta muina aikoina hän kertoo tehtävästä enemmän kuin mielellään. Voit myös täyttää meidän verkkosivuillamme olevan lomakkeen ja liittää siihen mukaan kaiken sen, mitä haluat meidän näkevän. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään elokuun alkupuolella.

Lisätietoa

Tekninen projektipäällikkö

Yritys
Descom Oy
Paikkakunta
Jyväskylä, Tampere, Helsinki
Tyyppi
Projektinhallinta ja tuottaminen
Viim. hakupvm
10.8.2014

Tekninen projektipäällikkö

Olemme uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisuja. Muutaman vuoden kuluttua olemme Pohjoismaiden tunnetuin markkinointi- ja teknologiayritys, jolla on asiakkaita kuudessa maassa. Asiakkaamme, pohjoismaiset kärkiyritykset, kansainvälistyvät kovaa tahtia ja yhdessä heidän kanssaan laajennamme myös omaa toimintaamme. Uskomme, että monikanavainen myynti on kaupan selkeä suunta ja aiomme kaksinkertaistaa monikanavaisen liiketoimintamme. Pidämme katseen tulevaisuudessa, olemme edelläkävijä ja monikanavaisen myynnin johtava toimija, joka tekee asiakaskokemuksesta asiakkaidemme kilpailuedun. Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan matkallemme joko Jyväskylässä, Tampereella tai Helsingissä!

Millaista on projektipäällikön työ Descomilla?

Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, joten projektipäällikkö on hyvin keskeisessä roolissa sen suhteen. Projektipäällikkö järjestää työrauhan sekä projektitiimille että asiakkaalle, koska kaikilla on yhteisenä päämääränä tuottaa jotain hyvää ja kaunista asiakkaan liiketoiminnan parantamiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ja halu viestiä asioista selkeästi ja riittävästi ovat niitä, joista sekä projektitiimiläiset että asiakkaat kiittelevät palautteissaan meidän projektipäälliköitämme.

”Hän on arkkitehdille, kehittäjille ja asiakkaalle paras mahdollinen projektipäällikkö, jonka kanssa on helppo kommunikoida ja tilanne pysyy kaikille selkeänä.”

Projektipäällikkömme eivät ole pelkästään hallinnollisia, vaan kaikilla on tekninen tausta. Silloin vuoropuhelu onnistuu kenen tahansa asiakkaan edustajan kanssa ja myös meillä sisäisesti. Työssä on hyötyä web-sovelluskehitystaidoista, Java EE –taidoista tai vaikkapa verkkokauppataustasta. Olemme IBM:n kumppani, joten tuotepaletin tuntemisesta ei todellakaan ole mitään haittaa. Monipuolinen osaaminen mahdollistaa tulevaisuudessa liikkumisen talon sisällä ja siirtymisen sujuvasti muihinkin projekteihin.

”Hän saa asiat näyttämään helpoilta, vaikka ei hommat varmasti itsestään kulje. Asiakas on tyytyväinen, tekijät ovat tyytyväisiä, homma siis kunnossa!”

Meidän projektipäälliköillämme on paljon vastuuta, vapautta ja valtaa. Päätöksiä tehdään arjen keskellä, sillä päätettäviä asioita ei lähetetä byrokratian rattaisiin jonkun muun päätettäväksi. Asiakkaat pitävätkin siitä, että olemme mutkatonta ja mukavaa porukkaa. Projektipäälliköllä on siis valtaa päättää projektiin liittyvistä asioista ja hän kantaa vastuun projektitiimin päivittäisen työn johtamisesta. Tietyt toimintamallit tukevat tekemistä, mutta jokaisella on riittävästi vapautta tehdä työtä omalla tavallaan. Hankkeet ovat vaativia ja ne saa vietyä onnistuneesti maaliin kokemuksella ja ammattitaidolla.

”Ammattiylpeys vie häntä eteenpäin. Hän kokee olevansa vahvasti palveluammatissa, jossa hän ammattitaidollaan auttaa asiakasta. Siitähän asiakas maksaa.”

Siteeraukset on poimittu meidän someintrasta, jossa on annettu projektipäälliköille kiitosta heidän työstään.

Kiinnostuitko?

Jos haluat ottaa haasteen vastaan ja lähteä omalta osaltasi viemään Descomia eteenpäin, täytä meidän verkkosivuillamme oleva hakulomake ja laita siihen liitteet mukaan. Jos haluat jutella aiheesta lisää, soita Omnichannel Commerce -osaamisalueen Business Owner Pekka Malmirakeelle puh. 040-538 4249 (lomalla heinäkuun loppuun saakka). Haemme projektipäällikköä myös Notes-osaamisalueelle. Siitä tehtävästä voi kysyä lisää Business Owner Sampo Hiironniemeltä puh. 040-523 2176. Sampo on lomalla 4.8. saakka, joten silloin ei kannata soitella. Jätä kuitenkin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä lomien jälkeen.

Lisätietoa

Sovelluskehittäjä: web- ja IBM Notes -teknologiat

Yritys
Descom Oy
Paikkakunta
Jyväskylä, Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
10.8.2014

Sovelluskehittäjä: web- ja IBM Notes-teknologiat

Olemme uuden ajan markkinointi- ja teknologiayritys. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisuja. Meille on tärkeää tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Visiomme on, että vuonna 2017 olemme Pohjoismaiden tunnetuin markkinointi- ja teknologiayritys, jolla on asiakkaita kuudessa maassa. Olemme siis kasvuyritys, edelläkävijä ja monikanavaisen myynnin johtava toimija. Lähdetkö mukaamme?

Haluamme löytää Notes-osaamisalueellemme sovelluskehittäjän, joka tekee töitä web- ja IBM Notes-teknologioiden parissa. Työskentelypaikkana voi olla joko Jyväskylän, Tampereen tai Helsingin konttori. Suurin osa kehitystiimistä tekee hommia Jyväskylässä.

Etsimme osaavaa ja kokenutta sovelluskehittäjää

Mietimme, että tähän tehtävään voi hakea vähän erityyppisillä taustoilla. Suoraan koulun penkiltäkin on mahdollista tulla, jos opiskeluajalta löytyy näyttöjä meitä kiinnostavista asioista. Jos on enemmän osaamista ja kokemusta, sitä pitäisi löytyä web-osaamisesta, eli HTML, HTML5, CSS, CSS3, JSON, Javascriptistä ja Javascript frameworkeistä, kuten Angular JS, JQuery. Taustasi voi olla myös Java-, Java EE – tai IBM Notes-teknologioissa. IBM:n kumppanina arvostamme tietenkin kyseisen tuotepaletin tuntemista. Se ei ole välttämättömyys, mutta ei siitä haittaakaan ole. Yhdistävänä tekijänä on kyky tehdä web-sovelluksia eri alustojen päälle ja suuri jano oppia uutta. Olemme kasvuyritys ja mielellämme tarjoamme henkilöille mahdollisuuden rakentaa osaamisen toista tukijalkaa niin, että töitä voi siirtyä tekemään talon sisällä myös muualle. Se vaatii tietenkin uudistumishalua.

Päivittäinen työ ei ole megalomaanista projektityötä, vaan pienkehitystä ja ongelmatilanteiden ratkaisua sovittujen toimintamallien mukaisesti. Sovelluskehittäjä kommunikoi yleensä suoraan asiakkaan kanssa, joten projektipäällikkö ei toimi siis suodattimena välissä. Positiivisessa hengessä sujuvat, ratkaisukeskeisyyteen pyrkivät vuorovaikutustaidot ovat yksi tärkeä osa tätä työtehtävää. Asiakkaan kanssa pitää pystyä kommunikoimaan särmästi, palveluasenteella.

Kiinnostuitko?

Jos sytyit, niin täytä meidän verkkosivuillamme oleva hakulomake ja laita siihen liitteet mukaan. Jos haluat jutella aiheesta lisää, niin soita Notes-osaamisalueen Business Owner Sampo Hiironniemelle puh. 040-523 2176. Sampo on lomalla 30.6.-3.8., joten silloin ei kannata soitella. Jätä hakemuksesi, niin hän palaa asiaan sen jälkeen.

Lisätietoa

Frontend developer

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.7.2014

We are looking for interaction design and usability-oriented web frontend developer to implement new ways to interact with online video.

People love to share highlights from digital entertainment, remix those short videos and create even more fun moments to share.

If you believe the sharing and remixing entertainment content like sports, music and reality shows should be as easy as snapping a photo, join our team to make it happen!

Job description
- Work closely with Lead Designer to build Tellyo’s JavaScript web applications
- A chance to take ownership of web UI development
- Implement touch-based interactions with online video players
- Create development tools and automation for building, testing and launching Tellyo web apps
- Create and maintain documentation
- Work in fast paced environment: code today, launch tomorrow

Skills and requirements
- Degree in the field of Computer Science or 4 years of work experience in the field
HTML, CSS and SCSS
- High proficiency with JavaScript and common libraries
- Experience in developing touch-based web interfaces
- Understanding of web protocols HTTP, JSON, CORS and REST
- Experience in Angular, Ember or Backbone.js is a plus
- Work with full product cycle from requirements gathering to launching and optimising
- Self initiative and taking ownership on what you do
- Passion for the mobile, modern web and interaction design

More information:
- https://tellyo.com/careers/
- Kimmo Koivisto: kimmo@tellyo.com, +358 50 486 7543

Apply now:
Send your CV or link to your homepage to contact@tellyo.com. Every applicant will be contacted within the application process.

Lisätietoa

PHP Developer

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Exove on yksi Pohjoismaiden johtavista avoimeen lähdekoodiin perustuvien verkkopalveluiden suunnittelijoista ja toteuttajista. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa ja Tallinnassa yhteensä noin 70 hengen voimin.

Etsimme nyt vahvistusta tiimiimme ja haemme PHP Developeria työskentelemään mielenkiintoisissa asiakasprojekteissamme Oulun toimipisteessämme.

Olet etsimämme ohjelmistokehittäjä, jos suhtaudut intohimoisesti työhösi ja innostut uusista teknologioista ja niiden tuomista mahdollisuuksista. Exovella pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia ohjelmistokehitysprojekteja omien kykyjesi puitteissa – ja kasvattamaan osaamistasi entisestään.

Edellytämme kehittäjiltämme paitsi asiakaslähtöistä työskentelyotetta, myös vankkaa teknistä osaamista PHP:stä ja MySQL:stä ja kokemusta Drupalin kanssa työskentelystä. JavaScript-osaaminen on etu, samoin muu julkaisujärjestelmä / framework osaaminen (eism. Yii, CodeIgniter, Symfony). Olet työskennellyt alalla jo muutaman vuoden, ja pystyt nopeasti omaksumaan uusia teknologioita tarvittaessa.

Meillä pääset työskentelemään eturivin asiantuntijoidemme kanssa vaihtelevissa ja usein kansainvälissä projekteissa. Odotammekin työntekijöiltämme tiimityöskentelytaitoja, englannin kielen sujuvaa osaamista ja halukkuutta toimia ketterässä toimintaympäristössä.

Jos uskot olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi CV:ineen pikimmiten osoitteeseen jobs@exove.fi. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoa

UI Developer

Yritys
Idean
Paikkakunta
Palo Alto, CA
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm

Ready to code and be creative? We’re looking for you!

We require you to believe that you van change the world by implementing unique user experiences. You’re creative and positive when working as a part of our specialist team, but you can also take responsibility independently. You understand the importance of user experience and its implications o website development. You are comfortable with rapid prototyping and HTML development and relevant helper libraries such as jQuery. You’re familiar with user-centric design processes on a practical level, and with your development skills you are able to implement concepts and complex services. designed by our UX experts into perfectly functioning responsive, high-performance websites.

Other amities include:

• Work with a creative and innovative team

• Weekly team lunches hosted in our awesome backyard

• Ideal California location near the Pacific ocean, San Francisco, Sierra Nevada Mountains for skiing & hiking, and scenic wine country

• Close to public transportation

The ideal candidate with 2-5 years of experience can:

• Independently design and develop websites using HTML/HTML5 according to specifications handed to you by our design team or clients.

• Strong experience with working with JavaScript, HTML, CSS, SASS, Angular, React and similar.

• Work in constant dialogue with our design team to fulfill all the design requirements.

• Work independently or with a group of developers either on-site with a client or at our office.

• Consult our customers and partners, and find the best solutions to even their most demanding needs.

• Build durable co-operation with our customers and always act in their best interest.

• Support our sales and production teams.

QUALIFICATIONS

• 2-5 years of experience

• Finnish citizen

• Portfolio that represents a range of developed websites.

• Strong knowledge of website development.

• Passion for emerging technologies and hunger to innovate.

• Strong English communication skills- written and verbal.

• Strong organizational skills and attention to detail.

**Idean will apply for a U.S. work visa and provide relocation assistance for qualified candidates**

Lisätietoa

Project Manager

Yritys
Exove Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Projektinhallinta ja tuottaminen
Viim. hakupvm
20.7.2014

Etsimme nyt projektipäällikkötiimimme vahvistukseksi osaavaa projektipäällikköä Helsinkiin.

Exove tuottaa eturivin avoimen lähdekoodin ratkaisuja asiakasyrityksilleen Suomessa ja kansainvälisesti. Sinun roolisi on vastata asiakasprojektiemme sujuvuudesta sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti. Toimit organisaatiossamme asiakkaan edustajana, ja pyrit varmistamaan omalta osaltasi ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen.

Exoven projektipäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehittäjiemme kanssa, ja toimit yhden kehitystiimin projektipäällikkönä tukien tiiminvetäjää projektinhallintanäkökulmasta. Osallistut myös myyntiryhmän työskentelyyn omien asiakkuuksiesi osalta ja pyrit proaktiiviseti kehittämään asiakkuuksiasi ja projektinhallinnan prosessejamme.

Muutaman vuoden projektinhallintakokemuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta ketterien ohjelmistokehitysmallien soveltamisesta asiakasprojekteissa sekä halua työskennellä ajoittain hektisessäkin projektityössä. Asenteeltasi olet energinen ja innostava, ja työskentelytavaltasi olet asiakaspalvelulähtöinen. Projektipäällikkönä odotamme sinulta myös vakuuttavia esiintymistaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Lisäksi kiinnostus teknologiaan ja uusimpien web-teknologioiden tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteita, asiantuntevan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa alamme kehitykseen kasvuyrityksemme avainroolissa. Mukaan hakuun pääset lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jobs@exove.fi viimeistään 20.7.2014.

Lisätietoa

Front-end- / Back-end-Developer

Yritys
7am Oy
Paikkakunta
Vaasa
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.8.2014

7am Oy hakee
FRONT-END- / BACK-END-KEHITTÄJÄÄ

Toiminnan kasvaessa etsimme tiimiimme kovaksikeitettyä koodaria rakentamaan parempaa webbiä kanssamme. Olet tekninen asiantuntija, joka osaa muuttaa asiakkaittemme toiveet ohjelmointikoodiksi ja AD:mme piirtämät leiskat sivupohjiksi. Sinulle on kertynyt jo kokemusta vaativien verkkopalvelujen kehittämisestä ja kustomisovelluksista. Päivität omaa osaamistasi jatkuvasti. Osaat hyödyntää valmisteemoja, koodikirjastoja ja frameworkeja, mutta tunnet modernien verkkosivustojen palikat myös pintaa syvemmältä.

Edellytämme sinulta seuraavien tekniikoiden osaamista

- HTML5
- CSS3
- Responsiivinen web
- WordPress
- PHP
- MySQL
- JavaScript
- JQuery

Peukku nousee, mikäli hallitset myös nämä

- Unix-palvelinympäristöt ja palvelinpään ohjelmistot
- Verkkokauppaohjelmistot
- Photoshop
- Sosiaalisen median API:t

Sinua odottaa

- kilpailukykyinen palkka
- mukavat ja pätevät työkaverit
- reilut pelisäännöt ja joustavat työajat
- parhaat mahdolliset työvälineet

Tietoa meistä

7am Oy on vuonna 2008 perustettu luova toimisto, jonka ydinosaamista on vaativien verkkosivustojen suunnittelu ja toteutus sekä laadukkaiden hosting-palvelujen tarjoaminen. Toimimme sekä isojen pelurien alihankkijana että pk-yritysten täyden palvelun digikumppanina.

Hae nyt!

Työsuhteen laatu: kokopäiväinen
Sijainti: Vaasa
Palkkaus: sopimuksen mukaan

Liitä hakemukseesi CV, palkkatoiveesi, referenssejä sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Linkedin-profiili on eduksesi.

Osoita hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen aki@7am.fi tai postitse osoitteeseen

7am Oy
Vaasanpuistikko 18
65100 Vaasa

Ilmoitus julkaistu: 30.6.2014.

Lisätietoja antaa:
7am Oy
Toimitusjohtaja Aki Karlsson
info@7am.fi
050-542 42 96

Graafinen suunnittelija

Yritys
Pro-Source Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä, Web-design
Viim. hakupvm
6.7.2014

Kustannusalalla toimiva tunnettu asiakkaamme hakee joukkoonsa Helsinkiin

Graafista suunnittelijaa

työskentelemään osana brändimarkkinointiimiä.

Työnkuva ja vastuualueet:

Työnkuva sisältää myynti- ja markkinointipainotuotteiden sekä sähköisten esitysten graafista suunnittelua ja toteutusta asiakkaan brändiohjeiden ja toimintatapojen mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. suoramarkkinointikirjeiden ja ilmoituksien laatimista, sekä hoitamista painoon saakka, samoin kuin digimarkkinoinnin osa-alueet.

Digitaalisuuden merkitys tehtävässä on noussut, Facebook, GIF Bannerit, Rich-media ja sähköpostisuorat ja niiden kuvitukset ovat arkipäivää.

Tehtävään kuuluvat myös tilaajaetutapahtumien ilmoitukset, lehti-ilmoitukset, tapahtumamyynnin tuki jne.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi mainostoimistossa, sekä alan koulutusta kuten medianomin tai taideteollisen opinnot.

Olet tottunut työskentelemään sekä Mac- että PC-ympäristössä ja hallitset sujuvasti yleisimmät grafiikkaohjelmat.

Oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutustaidot, oppimishalu ja reipas ote työhön vievät tässä tehtävässä pitkälle.

Tarvitsemme henkilöä, joka jo valmiiksi osaa tehdä digipuolen asioita nopeasti ja kokemuksella, kuten bannerit ja maksumuurit, flash, rich media-ratkaisut jne. Myös erilaiset mainosmuodot verkossa ja mobiilissa on hyvä hallita.

Arvostamme, jos sinulla on hyvä visuaalinen silmä, rohkeutta kokeilla uusia aisoita brändin rajoissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän brändistään tunnetussa yrityksessä mukavien ja osaavien työkavereiden ympäröimänä.
Käytössämme ovat tuoreimmat työkalut ja terävin osaaminen, sekä kehittymismahdollisuus.

Tehtävä alkaa 22.7.2014 ja kestää 31.12.2014 saakka. Työsuhde on luonteeltaan määräaikainen, mutta mahdollisuus pidempään projektiin tai vakinaistamiseen on olemassa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta
viimeistään 06.07.2014. Muista liittää mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä näytteitä aiemmista töistäsi.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä:

Pro-Source Oy
Markku Kaijala
0400 – 507 313
markku.kaijala(a)prosource.fi

https://prosourcerekry.valueframe.com/rekrytointi/prosource/?valinta=1&tyopaikka=580

Lisätietoa

Web-osaaja

Yritys
ACM
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
6.8.2014

ACM on Helsingin keskustassa sijaitseva vuonna 1999 perustettu suunnittelutoimisto. Projektimme vaihtelevat yksittäisten sivustojen tuotannosta laajempiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Tuotannollisten työtehtäviesi lisäksi pääset aktiivisesti mukaan kokonaisuuksien suunnitteluun ja kehittämiseen. Pystyt toimimaan niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Osaaminen: PHP, MySQL, WP, JS, JQuery, AJAX, Photoshopin perusteet. Aiempi työkokemus plussaa.

Hakemukset työnäytteineen ja palkkatoiveineen 6.8.2014 mennessä osoitteeseen rekry(ät)acm.fi. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

www.acm.fi

Lisätietoa

Java Developer (Integrations)

Yritys
Paf
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
11.8.2014

Are you intrigued by challenges? Do you want your work to be both serious and fun at the same time?

Paf offers safe and socially responsible money games to hundreds of thousands of customers worldwide. We are now recruiting in our Helsinki office a

Java Developer (Integrations)

With us, you will help generate more excitement and fun for our customers. You will work with challenging software integrations and achieve a global reach with your work. It is a versatile role with experienced colleagues.

The team works with complex software integrations in an easy-going, collaborative and informal atmosphere. Your colleagues are experienced software professionals. We actively discuss, plan and share knowledge within the team and with the developers in other teams. We use Scrum and do 3rd party Integrations.

You will have an important role in our Scrum team. Like all other team members, you will contribute to the whole system development chain from requirement analysis to design, implementation and quality assurance. Additionally, you will be collaborating with Paf partners.

We are expecting you to have most of the following:

- 2+ years of hands on experience in enterprise Java development including Spring, Ajax, JavaScript, JQuery, REST, HTTP/Web Services, and unit test frameworks
- Good knowledge of following is a big plus
o Mobile/HTML 5
o Test Automation, experience with Selenium
o WebLogic, SQL/Oracle and OpenCms
- Active team player with good communication skills in English

With us, you will work across the Paf platform on solutions from the front-end to the deepest core. At the same time, you will bring your own personality and contribution to our team spirit. We face and solve complex challenges together.

Interested? Join our playful team and submit your application here https://saranen.rekrytointi.com/cv/form.php?jid=956&hash=5b0e or by email (arja.martikainen@barona.fi) with title Java Developer – Integrations by August 11th at the latest. All communication and applications will be treated confidentially.

For more information about the position, please contact our recruitment partner Arja +358 40 7621564 on Wednesdays between 1pm. – 2pm.

Paf was founded in 1966 with the clear purpose of creating profit to support good causes. This purpose is still our principle reason for being. Today Paf is an international full-service online gaming site with over 150 games. We also maintain a large physical gaming operation on land and sea with about 1 300 gaming machines, 40 gaming tables on ships and Paf Casino on Åland. We offer safe and socially responsible money games to give our customers pleasure and entertainment.

In 2013 the Paf Group had a turnover of €108,2 million producing a profit of €31.4 million and the contribution to public good was €20 million. The group has 300 employees with offices in Mariehamn, Helsinki, Stockholm, Tallinn and Madrid.

Lisätietoa

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Yritys
SC5 Online Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Myynti, johto, konsultointi ja strategia
Viim. hakupvm
15.7.2014

SC5 on vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo ja meitä on jo 80. Toteutamme HTML5-sovelluksia, jotka toimivat kaikissa päätelaitteissa. Panostamme vahvasti käyttäjäkokemukseen ja verkkopalveluiden sulavan käyttökokemuksen mahdollistaviin teknologia-arkkitehtuureihin. Pyrimme aktiivisesti viemään koko toimialaa eteenpäin mm. järjestämällä tapahtumia ja konferensseja. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Yle, Veikkaus, POP Vakuutus, A-lehdet, F-Secure ja Sanoma. Haluatko tulla mukaamme rakentamaan menestyvästä liiketoiminnasta entistä parempaa?

Etsimme joukkoomme liiketoiminnan kehitysjohtajaa. Haluamme sinut johtoryhmämme jäseneksi toimimaan yrityksemme kasvun ja kansainvälistymiseen tähtäävän toimintamme avainpelaajana. Kasvuyrityksen liiketoiminnan kehittäjänä tehtäväsi on huolehtia siitä, että meillä on tarvittava näkemys asiakkaidemme bisneksestä sekä liiketoimintamallien kehittämisestä. Analysoit trendejä ja poimit niistä oleellisen informaation asiakkaidemme bisneksen kannalta. Uudenlainen ohjelmistoteknologioiden hyödyntäminen on sinulle keskeinen syy tulla meille töihin.

Olemme verkkopalveluiden suunnannäyttäjä, joten odotamme sinullakin olevan jo useamman vuoden näyttöjä tuloksellisesta uuden bisneksen luomisesta. Olet ehkä ollut start upin toimitusjohtaja tai vienyt eteenpäin isomman yrityksen liiketoimintaa. Sinulla on kertynyt kokemusta ROI-laskelmien teosta ja hyödyntämisestä bisneksen kehittämisessä. Olet tottunut keskustelemaan yritysten yksikönvetäjien ja liiketoiminnasta vastaavien henkilöiden kanssa. Olet vahvasti verkostoitunut ja sinulla on teknistä taustaa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan bisnekseen sekä luomaan koko alalle uusia toimintamalleja. Seurassamme olet yksi edelläkävijöistä, ja sinulla on rajattomat puitteet kehittää osaamistasi ja oppia uusia asioita. Perusetujen lisäksi tarjoamme muun muassa joogaa, hierojan, pyörämekaanikon, sähköpöydän sekä paljon hauskoja hetkiä kollegoidesi kanssa.

Tehtävään hakeminen on helppoa, klikkaa https://www.smartrecruiters.com/SC5/77287041-liiketoiminnan-kehitysjohtaja ja lähetä meille LinkedIn-profiilisi tiedot.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimitusjohtaja Lars Bieseltä puh. 040 725 0829, lars.biese(at)sc5.io tai myyntijohtaja Timo Aittoniemeltä puh. 040 566 7060, timo.aittoniemi(at)sc5.io.

Lisätietoa

Lead Developer

Yritys
SC5 Online Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Projektinhallinta ja tuottaminen, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.7.2014

SC5 on vuonna 2006 perustettu, nopeasti kasvava ohjelmistotalo. Työskentelemme laajalti tuotekehityshankkeissa ja asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta keskeisissä, usein myös kriittisissä projekteissa. Toteutamme web-tekniikoilla sovelluksia, jotka toimivat kaikissa päätelaitteissa ja panostamme vahvasti käyttäjäkokemukseen ja front-endin alla olevaan modulaariseen, laajennettavaan ja ylläpidettävään teknologia-arkkitehtuuriin. Pyrimme aktiivisesti viemään koko toimialaa eteenpäin mm. järjestämällä tapahtumia ja konferensseja kuten FINHTML5. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon toimijat kuten esimerkiksi Yle, Veikkaus, POP Vakuutus, A-lehdet, F-Secure ja Sanoma. Suunnannäyttäjinä olemme sitoutuneet tekemään asiakkaiden ja käyttäjien digitaalisesta elämästä helpompaa – ja usein myös hauskempaa.

Etsimme joukkoomme Lead Developeria luomaan ja kehittämään käyttäjäystävällisiä verkko- ja mobiilisovelluksia uusimilla HTML5-teknologioilla. Teemme projekteja edelläkävijän hattu päässä ja sovelluksiamme, kuten Veikkauksen mobiilipelejä, käyttää päivittäin tuhannet ihmiset. Sinulla on mahdollisuus tehdä nopeita sisäisiä projekteja, tai napata koppi yhdestä pidempikestoisesta projektista kerrallaan. Asemapaikkoinasi toimivat toimistomme Kampin keskuksessa ja asiakkaidemme tilat pääkaupunkiseudulla.

Olemme HTML5:n suunnannäyttäjiä, joten odotamme sinullakin olevan jo muutaman vuoden näyttö vahvasta osaamisesta. Todennäköisimmin puhut suomen ja englannin lisäksi sujuvasti ainakin jotain seuraavista ohjelmistokielistä: Javascript, Sass, Ruby, Python ja CSS. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta haluat olla guru jossakin. Olet valmis asiakasrajapintaan ja vankka osaamisesi antaa sinulle valmiudet toimia konsultatiivisessa roolissa asiakkaan ongelmia ymmärtäen ja niihin ratkaisuja löytäen.

Emme ole kaikki samasta muotista, mutta meitä kaikkia yhdistää vahvan ammattitaidon lisäksi into tekemiseemme ja loputon halu oppia ja kehittyä. Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta, vastuunkantoa, suvaitsevaisuutta sekä kykyä ja tahtoa viedä asioita eteenpäin keskustelemalla. Näitä piirteitä soisimme sinustakin löytyvän.

No-nonsense. Uskomme, että parhaat edellytykset työllesi antaa täysi luottamus tekemiseesi. Meille on tärkeää, että fokus on itse työssä, eikä tarpeettomassa byrokratiassa. Sinua ei rasiteta turhanpäiväisillä palavereilla tai prosesseilla, vaan saat keskittyä työhösi. Saat käyttöösi ne työvälineet, mitkä hyppysiisi parhaimmin sopivat, ja kaiken asiakkaiden aikatauluista riippumattoman työn voit tehdä siellä missä haluat, siihen aikaan kun haluat. Tiedämme, että sinulla on muutakin mielenkiintoista elämää kuin työ, emmekä halua varastaa vapaa-aikaasi.

Tarjoamme sinulle mm. lounasedun, työterveyshuollon, joogaa, hierojan, pyörämekaanikon, sähköpöydän, hauskaa yhteistä aktiviteettia kollegoidesi kanssa ja paljon muuta, mutta ennen kaikkea toivomme sinun syttyvän siitä, että saat keskittyä täysin hommiisi. Käytössäsi on uusimmat teknologiat, seurassamme olet yksi edelläkävijöistä, ja sinulla on rajattomat puitteet kehittää osaamistasi ja oppia uusia asioita. Viihdymme hyvin yhdessä, niin töissä kun työpäivän jälkeenkin.

Hae tehtävään muutamalla klikkauksella osoitteessa https://www.smartrecruiters.com/SC5/76755528-lead-developer

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuotantojohtaja Samuli Savolaiselta puh. 0400 861 355, samuli.savolainen(at)sc5.io.

Lisätietoa

Front-End Developer

Yritys
Verto Analytics
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
8.7.2014

Verto Analytics is building next-generation analytics and research solutions for the global market. The core team has an impressive track record in creating innovative B2B and B2C online solutions over the past decade. We are now strengthening our team in Finland and looking for talented people with different backgrounds and skill sets to build amazing products.

We are now seeking a Front-end Developer based out of our Espoo office. We’re looking for someone who is comfortable with bleeding edge web technologies and standards, and ready to take on the challenging domain of digital media measurements. As a front-end developer, you will help build the web products that will deliver Verto’s market insights to our customers.

We are looking for candidates with solid experience in:

- The JavaScript language and the development of browser-based web applications.
o Experience with AngularJS considered beneficial.

- Web standards and web browsers
o In addition to JavaScript, you speak HTML(5) and CSS(3) fluently, and are familiar with the features, characteristics, and quirks of modern web browsers.
o You also have an understanding of the mobile web and how to engineer web applications for devices with varying capabilities, features, and screen sizes.

- Solid software engineering background
o Have experience working in agile projects.

- The perfect candidate will also have experience in UI design, UX design, and data visualization.

We offer an environment that is on the cutting edge in big data management and systems integration. Innovation, creative thinking, and personal responsibility are all integral to our work. We offer flexible working hours, a friendly atmosphere, and attractive performance-based compensation.

Are you ready to be part of the next success story? Then apply today, or at the latest by 8.7.2014 by sending your CV to jobs@vertoanalytics.com.

Interviews are already under way, and the right candidate can start work immediately.

Software Developer (PHP)

Yritys
Verto Analytics
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
8.7.2014

Verto Analytics is building next-generation analytics and research solutions for the global market. The core team has an impressive track record in creating innovative B2B and B2C online solutions over the past decade. We are now strengthening our team in Finland and looking for talented people with different backgrounds and skill sets to build amazing products.

SOFTWARE DEVELOPER (PHP)

Verto Analytics is looking for a software developer with a focus on PHP based out of our Espoo, Finland office. The right candidate will bring an entrepreneurial spirit to the team, with an ability and willingness to take responsibility for web systems and processes.

We are looking for candidates with solid experience in PHP development. The perfect candidate will not only have experience and skills in PHP software development, but will also bring:

- Experience in WordPress development and administration, with a particular focus on theme development and systems integration.

- Experience in SugarCRM development and administration, with a particular focus on service-oriented systems integration.

- Experience developing for and administering service-oriented architectures built on property and third-party PHP applications.

- We also appreciate:

o Relational database and SQL skills

o Front-end web development skills (HTML, CSS, JavaScript)

We offer an environment that is on the cutting edge in big data management and systems integration. Innovation, creative thinking, and personal responsibility are all integral to our work. We offer flexible working hours, a friendly atmosphere, and attractive performance-based compensation.

Are you ready to be part of the next success story? Then apply today, or at the latest by 8.7.2014 by sending your CV to jobs@vertoanalytics.com.

Interviews are already under way, and the right candidate can start work immediately.

Wanhat