Senior Front-End Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: HiQ

Paikkakunta: Useita paikkakuntia, myös hybrid

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 30.5.2024

Haemme Front-end -sovelluskehittäjää, jonka taustalta löytyy jo pidempi kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta. Työtehtäviisi kuuluu osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen:

– Front-end -kehitystyö, halutessasi backend tekemisellä maustettuna
– Käyttöliittymä- ja interaktiosuunnittelu (komponentit/widgetit)
– Sivustojen ulkoasujen- ja responsiivisuuden suunnittelu, sekä debuggaus

Toivomme, että sinulla on kokemusta myös:

– Räätälöityjen järjestelmien käyttöliittymäkehitys HTML5, CSS3 ja JavaScript
– Kehitystyökalut sekä frameworkit (esim. sass, gulp, webpack, bootstrap, npm & git)
– Verkkosivustojen saavutettavuus, hakukonelöydettävyyden (SEO) varmistaminen

Teknologiat meillä vaihtelevat pilvinatiivista sovelluskehityksestä julkipilviin, aina turvaluokat täyttävään sovelluskehitykseen on-premises palvelimille ja mikropalveluista palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin. Teknologiapinon osalta pystymme myös huomioimaan toiveitasi asiakkaasta riippuen ja pyrimme muokkaamaan roolia sekä urapolkua mieluisaksi.

Tiimin käytössä olevat teknologiat:

– Kielet: Javascript (frontend) & Java (backend- ja integraatioratkaisut)
– Frameworkit: Springboot, Vue, React ja Angular
– Infrastruktuurit: WordPress, Liferay, Azure & AWS, Openshift, perinteiset virtuaalipalvelimet, Docker

Hae nyt

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla roolista lisää? Positiosta voit kysyä lisää Roosa-Maria Ahoselta (roosa-maria.ahonen@hiq.fi) tai hae paikkaa suoraan linkin kautta, se ei vie kauaa.

Huomioithan, että tehtävään valinnan edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä perusmuotoisen turvallisuusselvityksen hyväksyttävä läpäiseminen.

Hakemisen jälkeen pyrimme olemaan sinuun mahdollisimman nopeasti yhteydessä. Pääset ensin juttelemaan rekrytoijamme kanssa taustastasi ja sopivuudesta tehtävään. Toisessa vaiheessa keskustelet teknisemmän osaajamme kanssa, joka osaa kertoa paremmin työstä HiQ:lla ja asiakkaalla. Lopuksi haluamme ehkä vilkaista jotain aikaisempaa projektiasi tai tarkistaa referenssit. Sitten ollaankin jo siinä tärkeimmässä hetkessä ja sovitaan tulisitko meille töihin!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun