Contentful-asiantuntija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Digia

Paikkakunta: Monia vaihtoehtoja, esim. Helsinki, Tampere, jne.

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end

Viim. hakupäivä: 31.5.2024

Contentful -asiantuntijana pääset kehittämään moderneja CMS -ratkaisuja uusilla työkaluilla ammattitaitoisissa tiimeissä. Digital Experiencen projektit ja palvelut eroavat kovasti toisistaan sisällöltään, kokoluokaltaan, toimialaltaan, teknologialtaan sekä päämäärältään, joten ne mahdollistavat hyvin monipuoliset sekä vaihtelevat työtehtävät ja antavat mahdollisuuden oppia uutta.

Digiassa tehdään hyvin paljon muutakin kuin klassista sovelluskehitystä, joten tässä roolissa on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan paljon.

Vahvuuksistamme saat hyvän laajakuvan tutustumalla palveluihimme. Spektri on laaja.

Erityisesti etsimme nyt monipuolista Contentful -asiantuntijaa, jolla on sovelluskehittäjän perustaitojen lisäksi kokemusta ja näyttöä laajojen järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkuvasta kehittämisestä.

Toivomme että sinulla on:

– Vahva kokemus Contentfulista sekä muista CMS -teknologioista
– Ymmärrystä ja kokemusta sisältömigraatioista
– React ja TypeScript -teknologiat ovat sinulle tuttuja
– Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja kokemusta työskentelystä ketterän kehityksen tiimissä
– Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Arvostamme myös, jos sinulla on:

– Suoritettuja pilvisertejä, erityisesti Azuresta
– Sinulla on kokemusta backend -kehittämisestä Nodella

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi.

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle: vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, uiminen, viinit, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä.

Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, joustavan työajan sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun