Senior WordPress ja WooCommerce Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Fonecta

Paikkakunta: Helsinki, Tampere

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 26.5.2024 6 päivää jäljellä

Etsimme Tampereen tai Helsingin toimistollemme Senior WordPress & WooCommerce Developeria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.  

Senior WordPress & WooCommerce Developerina työskentelet osana asiantuntijaliiketoimintamme verkkokauppatiimiä. Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää Fonectan verkkokauppoja käyttäen WooCommercea ja WordPressiä. Verkkokauppojen lisäksi tulet tekemään integraatioita erilaisiin järjestelmiin ja kehittämään omia lisäosia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä muiden kehittäjien, suunnittelijoiden että asiakkaiden kanssa. Olet osa kehitystiimiä, jonka jäsenenä tuotat arvoa omalla osaamisellasi yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Asiakkaisiisi kuuluvat niin kuluttajabrändit, tukkurit kuin palveluiden verkkokauppiaat.

Seniorina olet tottunut työskentelemään asiakkaiden kanssa ja osaat kommunikoida selkeästi. Ymmärrät kokonaisuuksia erinomaisesti ja pystyt keskustelemaan niistä konsultoivalla otteella tarjoten ratkaisuja. Seniorina jaat omaa osaamistasi ja tuet työkavereitasi vastaan tulevissa haasteissa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos

omaat kokemusta WordPress-kehityksestä (teemat ja/tai lisäosat) ja WooCommercesta.
sinulla on useampi vuosi kokemusta monipuolisista kehitystehtävistä.
ymmärrät ja osaat hyödyntää PHP-, CSS (SASS)-, React, JavaScript (jQuery)- ja SQL-teknologioita työssäsi.
git ja versionhallinta ovat sinulle tuttuja.
sinulla on kokemusta asiakasviestinnästä.
työskentelytapasi on itsenäinen ja suunnitelmallinen.
sinulla on kokemusta REST-rajapinnoista.
puhut erinomaista suomen kieltä.
 Mitä työ ja Fonecta tarjoavat sinulle?

Mahdollisuuden ja tuen kehittää itseäsi urallasi.
Oma-aloitteisen ja huumorintajuisen tiimin, joka tsemppaa jokaista työkaveria.
Viihtyisät, toimivat ja vasta uudistetut toimistotilat keskeisillä sijainneilla.
Joka kuukausi neljä tuntia omaehtoiseen opiskeluun.
Työmatka-, lounas- sekä virike- tai hierontaedun.
Työsuhdepolkupyöräedun.
Yhteisiä virkistystapahtumia, kuten esimerkiksi Fonectan kesäjuhlat ja pikkujoulut sekä huvitoimikuntiemme järjestämiä tapahtumia.
Työskentelyn hybridimallissa.
Työkaluina joko PC:n tai Macin.
Mahdollisuuden olla tasavertainen työyhteisön jäsen täysin omana itsenäsi.
Arvostamme vapaa-aikaa ja Fonectalla työt eivät seuraa kotiin, vaan ne jäävät toimiston ovien sisäpuolelle. Myös töiden ohessa palaudumme kukin tyylillämme – pelaamalla biljardia tai pingistä, ottamalla hetken aikaa itselle toimiston hierontatuolissa, kokoamalla palapelejä tai nyppimällä viherkasvien lehtiä. Meillä jokainen saa toteuttaa itseään parhaaksi katsomallaan tavalla!

Tehtävän palkkahaitari on 4000-4500€ riippuen henkilön kokemuksesta ja osaamistasosta.

Miksi Fonecta?

Fonecta on vuonna 2002 perustettu Suomen suurin digimarkkinoinnin talo ja tehtävänämme on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Olemme ylpeästi yli 30 000 suomalaisen yrityksen digitaalinen kasvukumppani yli eri toimialojen. Kasvukumppanina kuljemme yrityksien kanssa käsi kädessä ja etsimme yhdessä sopivimmat ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin ja parempaan asiakasymmärrykseen.

Meillä työskentelee yhteensä noin 250 asiantuntijaa neljällä eri paikkakunnalla. Isoa kokoa ei kuitenkaan kannata säikähtää, koska työskentelemme fiksusti, fokuksella ja fiiliksellä. Ihmiset ovat Fonectan sydän ja suurin voimavara, ja Fonectalla jokainen tulee kohdatuksi aidosti omana itsenään. Olemmekin jo kolmatta vuotta peräkkäin Great Place to Work -sertifioitu yritys, ja jopa 73 % työntekijöistämme sanoo Fonectan olevan todella hyvä työpaikka.

 Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 26.5.2024 mennessä. Halutessasi voit myös lisätä linkin github-profiiliisi tai muuhun vastaavaan palveluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Ikäläinen ke 15.5. klo 14:30-15:30 ja ti 21.5. klo 15-16 (puh. +358 40 569 4697).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun