Team Lead (ohjelmistokehitys)

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Verkkokauppa.com

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 19.5.2024 Haku on päättynyt

Verkkiksen devaajaorganisaatiossa olisi Team Leadin tai parin mentävä aukko! 🧩 Oletko esihenkilötyöstä kiinnostunut ohjelmistoalan ammattilainen? Lue lisää voisiko Suomen suosituimman verkkokaupan ohjelmistokehityksen tiimivetorooli tarjota sinulle seuraavan ammatillisen askeleen.

Pähkinänkuoressa: Roolisi Team Leadina Verkkiksellä

Verkkiksen ohjelmistokehityksen parissa työnkentelee lähes kymmenkunta tiimiä, joista löytyy noin 40 ohjelmistokehittäjää ja lauma muita alan ammattilaista. Kipparoit yhtä tai useampaa ohjelmistokehitystiimiä yhteistyössä Product Ownerin ja Scrum Masterin kanssa. Toimit lähiesihenkilönä tiimin ohjelmistokehittäjille ja vastaat muun muassa heidän hyvinvointiinsa ja kehittymiseensä liittyvistä asioista. Pyrit olemaan mahdollisimman lähellä kehittäjien päivittäistä tekemistä, jotta pysyt kärryillä tiimin tilanteesta ja pystyt poistamaan potentiaalisia esteitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Mikäli esihenkilötyöltä jää aikaa, voit halutessasi osallistua kehitystyöhön tai sen suunnitteluun.

Tärkeitä sidosryhmiä oman tiimisi lisäksi ovat toiset Team Leadit, muiden tiimien Product Ownerit ja Scrum Masterit sekä oma esihenkilösi Head of Software Development Juho Ahola. Työskentelemme hybridimallissa, yhdessä oman tiimisi kanssa voitte määritellä teille sopivan syklin kohdata yhdessä toimistolla. Lisätietoa Verkkiksen IT-tekemisestä löydät: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/it-roolit/.

Millaista osaajaa etsimme?

Aikaisempi tausta tai ymmärrys ohjelmistokehityksestä sekä kokemus tiimityöskentelystä ohjelmistokehityksen kontekstissa antaa sinulle hyvän pohjan Team Leadin rooliin. Tarvitset roolissasi erinomaisia sosiaalisia taitoja, kykyä asettua toisen asemaan ja kärsivällisyyttä.

Meillä Verkkiksellä johtamisen keskiössä on ihminen, ja suhtaudumme esihenkilötyöhön ensisijaisesti palveluammattina. Johtamisen kulmakivemme muodostuvat inhimillisyydestä, jämäkkyydestä, suunnan näyttämisestä ja kasvun mahdollistamisesta. Esihenkilötyössäsi näkyvät kaikki nämä osa-alueet – varmistat oikean suunnan ja tavoitteiden saavuttamisen sekä poistat esteitä onnistumisen tieltä. Olet läsnä tiimisi arjessa ja annat palautetta oikea-aikaisesti sekä mahdollistat kehittämismyönteisen ilmapiirin, jossa henkilöt löytävät oman paikkansa ja kasvupolkunsa. Esihenkilökokemuksesta on etua tehtävässä, mutta se ei ole välttämätöntä. Halu kehittyä esihenkilötyössä ja kehittää tiimin toimintaa sen sijaan ovat edellytyksiä roolissa menestymiselle.

Tältä onnistumisesi Team Leadin roolissa näyttää:

– Tiimin tuottavuus suhteutettuna sen resursseihin on kohdillaan
– Tiimin tuottamien ratkaisujen laatu on hyvä
– Tiimin henkilöstötyytyväisyys on hyvällä mallilla ja tiimiläiset ovat tyytyväisiä esihenkilöönsä
– Tiimiläisten osaaminen ja kehittyminen ovat hyvällä tolalla sekä linjassa tehtävien ja yrityksen tavoitteiden kanssa

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat vahvuuksiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan. Tutustu Verkkikseen lisää työpaikkana: https://meilletoihin.verkkokauppa.com/.

Toimi näin, jos kiinnostuksesi heräsi:

Mahtavaa, odotamme kuulevamme sinusta pian lisää! Lähetä hakemuksesi meille viimeistään su 19.5. mennessä täyttämällä hakemuslomake. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuskirjeesi ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuaikana. Aloitustasi toivomme mahdollisimman pian.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Tehtävästä lisätietoja antaa Head of Software Development Juho Ahola sähköpostitse juho.ahola@verkkokauppa.com.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun