Useita: fullstack-, backend- ja frontend -devaajia sekä arkkitehtejä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Alma Media Oyj

Paikkakunta: Helsinki, Tampere, Oulu tai etänä

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 12.11.2021 Haku on päättynyt

Alma on digitaalinen tuotetalo, jossa kehitämme pilvinatiiveja B2C & B2B -järjestelmiä yli viidenkymmenen brändimme tarpeisiin. Kasvuvauhtimme on lennokasta, joten tarvitsemme lisää kokeneita konkareita kolmensadan kehittäjän joukkoomme!

Haemme kokeneita senior fullstack-, backend- ja frontend -devaajia sekä arkkitehtejä erilaisiin kehityshankkeisiimme.

Kiinnostaisiko in-house tuotekehitys? Almalla pääsee osaavalla porukalla kehittämään palveluita, joita kaverit ja sukulaiset käyttävät päivittäin. Kehitämme in-housena järjestelmiä yli viidenkymmenen eri brändimme tarpeisiin, joihin kuuluu mm. Suomen suurin kiinteistövälitysjärjestelmä, palveluita ja taustajärjestelmiä auto- ja asuntokauppaan, useita digitaalisia markkinapaikkoja sekä tunnettuja medioita, mukaan lukien Suomen suurin uutissivusto. Kasvuvauhti on sen verran lennokasta, että tarvitsemme lisää kokeneita konkareita joukkoomme – ajattelimme sinua!

Almalla on pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt, joista olemme erityisen ylpeitä. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa. Tällä hetkellä projektien backend-stackeistä löytyy mm. Java, TypeScript (NodeJS), Go, Kotlin -ohjelmointikieliä, joita ajetaan esimerkiksi AWS:n ECS/Fargate ja Lambda -ympäristöissä. Tietokantaratkaisuina relaatiokannoille AWS RDS/Aurora ja NoSQL ratkaisuille yleisimmät ovat DynamoDB & MongoDB. Fronttia rakennamme Reactilla ja TypeScriptillä. Koodi on versionhallinoitu Githubiin, josta Continuous Integration -ratkaisut (Github Actions tai AWS CodePipeline) vievät koodimuutokset automatisoidusti pilviympäristöihin Infrastructure-as-Code työkalujen (AWS CDK & CloudFormation) avulla.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

  • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


    Kaikki artikkelit

  • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

    Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


    Tilaa uutiskirje

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun