Asiakkuusjohtaja

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Karhu Helsinki

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu

Viim. hakupäivä: 26.5.2024 6 päivää jäljellä

Asiakkuusjohtajaksi Karhu Helsingille?

Me Karhulla uskomme helppokäyttöisiin digitaalisiin palveluihin. Niillä luomme kasvua asiakkaillemme ja koko Suomelle. Teemme halutuimpia digitaalisia palveluita ja ihmisistä onnellisia. Olemme yksi Suomen johtavista verkkopalveluja tuottavista toimistoista.

Etsimme nyt ihmistä joka voi osaltaan toteuttaa visiotamme asiakasrajapinnassa. Haemme motivoitunutta ja kokenutta asiakkuusjohtaa, jonka ensisijainen intohimo on myynti ja jolla on myös kiinnostusta ideoida ja konseptoida asiakkaillemme entistä parempia verkkopalveluja. Roolissasi vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja osallistut uusasiakashankintaan muiden asiakasvastaavien kanssa. Asiakkaasi ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia yrityksiä ja järjestöjä. Asiakkaisiimme voit tutustua sivustomme kautta.

Teet hyvin läheisesti yhteistyötä projektipäälliköidemme kanssa sekä sivustojen uudistusprojekteissa koko projektitiimin kanssa. Olet Karhu Helsingin kasvot asiakkaillemme ja varmistat, että asiakkaasi verkkopalvelut kehittyvät haluttuun suuntaan, tuovat asiakkaalle odotettuja tuloksia ja, että asiakkaat saavat meiltä parhaan mahdollisen palvelun.Tehtävän erityisominaisuutena on yhdistää myyntityö ja verkkopalvelujen konseptointi. Ihannetilanteessa olet valmis osaaja näissä molemmissa osa-alueissa. Erityisesti kuitenkin arvostamme myyntiosamista ja uskomme, että konseptointityön oppiminen on mahdollista työn ohessa, kun henkilöllä on siihen edellykset olemassa.

Työtehtäväsi ja arkesi koostuvat näistä kolmesta aihealueesta:
1. Nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen, laajentaminen ja lisämyynnin aikaansaaminen
2. Konseptointia ja määrittelyä asiakkaidemme verkkopalvelujen kehittämiseksi. Vastata tai osallistua uuden verkkopalvelun konseptisuunnittelusta
3. Uusasiakashankinta. Liidien edistäminen ja tarjouskilpailuihin osallistuminen.

Millainen on ihannekandidaatimme?
• On kokemusta ja näyttöjä B2B- myyntityöstä myyntityöstä
• Ymmärrystä verkkopalveluista ja/tai käyttökokemuksen kehityksestä
• On toiminut suurten ja keskisuurten yrityksen kanssa. Mieluiten toiminut yritysten markkinointi- ja viestintäpäättäjien kanssa.
• Löytyy kokemusta isojen projektien läpiviennistä
• Haluaa toimia asiantuntijamyyjänä ja uskottavuutta myydä omaa osaamistaan ja näkemystä asiakkaillemme
• Taustasi voi olla esimerkiksi mainos-/viestintä-/digitoimistosta

Jos tämä kuulostaa sinun mahdollisuudelta niin…
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kanssa Duunitorin kautta meille viimeistään 26.5.2024. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa ja tavoitteemme on saada rekrytointi maaliin ennen kesälomia. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä.

Jäikö joku ilmoituksessa mietityttämään? Lisätietoja saat Karhun toimitusjohtajalta Teemu Suomiselta, teemu.suominen@karhuhelsinki.fi, puh. 050 3130577.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun