IAB Finland järjestää Grand One 2011 -seminaarin 31.3.2011

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Ensi viikolla on mahdollisuus päästä kuuntelemaan Grand One -voittajien projektitarinoita suoraan tekijöiltä. Seminaariin on valikoitu esittelyyn neljä voittanutta casea. Seminaari on kohdennettu vahvasti verkkomainonnan tekijöille, suunnittelijoille ja ostajille. Esittelyyn on valittu mm. paras sosiaalisen median hyödyntäminen ja voittaneita verkkokampanjoita. Tarkan seminaariohjelman voi katsoa IAB:n sivuilta. Seminaari järjestetään 31.3.2011 klo 8.30-11.30 Astoria-salissa. Seminaarin hinta on IAB:n jäsenille 150 euroa (+alv.) ja ei-jäsenille 300 euroa (+alv.).

Vierityspalkin lukijoille on tarjolla seminaariin (3) ilmaislippua, jotka jaetaan kolmelle nopeimmalle tämän artikkelin kommentoijalle. Kommentoi juttua, kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääset seminaariin. Lippu on henkilökohtainen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

5 kommenttia on “IAB Finland järjestää Grand One 2011 -seminaarin 31.3.2011”

 1. Mielenkiintoinen seminaari tulossa ja hienoa kuulla itse tekijöiltä miten kamppikset muodostuvat.

 2. Mahtavaa, että case-pohjaisia avauksia voittavista projekteista tuodaan esiin. Hinta on kylläkin aivan hirveä jos miettii yksittäisiä tekijöitä eikä esim. isoja pajoja.

 3. Timo Jäppinen

  Mielenkiintoista kuulla miten voittajat syntyivät.

 4. Mukavaa kuulla Ripattia ja Passia. :)

 5. Viimeinen paikka meni täpärästi Harrille. Onnittelut lipun saaneille!:) Marjut saa ennakkovinkin seuraavasta sitten toimituksen toimesta :)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun