Suomalaiset ex-googlelaiset avasivat mediatoimiston Lontooseen

asmunder

Joukko pohjoismaalaisia Googlen työntekijöitä irtautui omilleen perustaakseen oman digitaalisen median toimiston, Timgu Ltd:n. Mukana Lontooseen perustettavassa yrityksessä ovat myös suomalaiset entiset googlelaiset Outi Ellilä ja Lari Numminen. Tuore yhtiö kertoo tarjoavansa tuloksellista internet-mainontaa asiakkailleen globaalisti.

Timgu aikoo rantautua vahvasti myös Suomen pelikentälle.

– Tarjoamme palveluitamme luonnollisesti myös suomalaisille asiakkaille, onhan yrityksen kaksi perustajajäsentä suomalaisia. Vahvuuksiamme kilpailijoihimme nähden ovat kansainvälinen taustamme ja kokemuksemme yritysten kansainvälistämisestä digimarkkinoinnin avulla. Googlella meille kertyi myös vankka kokemus hakusanamainonnan tehokkaimmista strategioista, kertoo Timgun myynneistä vastaava johtaja Outi Ellilä.

Lontoo oli kolmikolle helppo valinta yrityksen starttauspaikaksi.

– Haluamme olla alusta asti vahvasti mukana myös näillä markkinoilla, sekä kilpailla ja kehittyä alan edistyneimpien toimijoiden kanssa. Lontoosta käsin meidän on myös helpompi levittää Timgua uusille markkinoille ja pysyä mukana alan trendien kärjessä, kommentoi mainonnan tuotannosta vastaava Lari Numminen.

Aiheet: Uudet yritykset

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. Wbond says:

    Suomessa joukko pitkän Google-mainonnan ja optimoinnin kokemuksen omaavia ammattilaisia perustivat Web Bond Oy:n. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa suomen- ruotsin- ja englanninkielellä.

  2. Perttu says:

    Web bondin sivusto on muuten malliesimerkki miten ei tehdä firman sivustoa. Saitilla ei mainita lainkaan ihmisten nimiä. Edes yhteystiedot-sivulla ei ole kenenkään henkilön nimeä. Tällaiseenko toimijaan pitäisi luottaa?