Suomalaiset ex-googlelaiset avasivat mediatoimiston Lontooseen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Joukko pohjoismaalaisia Googlen työntekijöitä irtautui omilleen perustaakseen oman digitaalisen median toimiston, Timgu Ltd:n. Mukana Lontooseen perustettavassa yrityksessä ovat myös suomalaiset entiset googlelaiset Outi Ellilä ja Lari Numminen. Tuore yhtiö kertoo tarjoavansa tuloksellista internet-mainontaa asiakkailleen globaalisti.

Timgu aikoo rantautua vahvasti myös Suomen pelikentälle.

– Tarjoamme palveluitamme luonnollisesti myös suomalaisille asiakkaille, onhan yrityksen kaksi perustajajäsentä suomalaisia. Vahvuuksiamme kilpailijoihimme nähden ovat kansainvälinen taustamme ja kokemuksemme yritysten kansainvälistämisestä digimarkkinoinnin avulla. Googlella meille kertyi myös vankka kokemus hakusanamainonnan tehokkaimmista strategioista, kertoo Timgun myynneistä vastaava johtaja Outi Ellilä.

Lontoo oli kolmikolle helppo valinta yrityksen starttauspaikaksi.

– Haluamme olla alusta asti vahvasti mukana myös näillä markkinoilla, sekä kilpailla ja kehittyä alan edistyneimpien toimijoiden kanssa. Lontoosta käsin meidän on myös helpompi levittää Timgua uusille markkinoille ja pysyä mukana alan trendien kärjessä, kommentoi mainonnan tuotannosta vastaava Lari Numminen.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

2 kommenttia on “Suomalaiset ex-googlelaiset avasivat mediatoimiston Lontooseen”

 1. Suomessa joukko pitkän Google-mainonnan ja optimoinnin kokemuksen omaavia ammattilaisia perustivat Web Bond Oy:n. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa suomen- ruotsin- ja englanninkielellä.

 2. Web bondin sivusto on muuten malliesimerkki miten ei tehdä firman sivustoa. Saitilla ei mainita lainkaan ihmisten nimiä. Edes yhteystiedot-sivulla ei ole kenenkään henkilön nimeä. Tällaiseenko toimijaan pitäisi luottaa?

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun