Naviatech vaihtaa nimeään NXC Finlandiksi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: .

image Yritysjärjestelyn myötä Naviatechin nimi vaihtuu NXC Finlandiksi. Nimivaihdoksen taustalla on kansainvälisen NXC:n sijoitus Naviatechiin. NXC on vajaan sadan hengen it-integraattori, jonka valikoimissa on useita sisällönhallintajärjestelmiä (esim. eZ Publish, Nuxeo ja Alfresco). Naviatech jatkaa toimintaansa uuden nimen alaisuudessa.

Naviatech on viime vuosien aikana kasvanut 18 henkeen, ja myös lisännyt tunnettuuttaan tasaisesti. Yritys on panostanut erityisesti eZ Publish –julkaisujärjestelmän toimitusprojekteihin. Toistaiseksi eZ Publish –tuotteella ei ole Suomessa muita siihen erikoistuneita integraattoreita, mutta tästäkin huolimatta tuote on herättänyt kiinnostusta asiakkaissa. Kiinnostuksen lisääntyminen selittyy etenkin Drupal-julkaisujärjestelmän kasvaneella suosiolla, koska eZ Publishia pidetään yleisesti yhtenä tärkeimpänä Drupalin suorana haastajana.

Naviatechin liittoutuminen isomman toimiston kanssa parantaa ainakin eZ Publishin asemaa Suomessa ja näyttää myös hyvää esimerkkiä muille pienille julkaisujärjestelmäintegraattoreille. Naviatech oli ensimmäisiä oman julkaisujärjestelmätuotteensa kehityksen lopettaneista, ja ainakin Naviatechin kohdalla päätös on kannattanut. Tosin helppoa se ei ole ollut.

Naviatechin toimitusjohtaja kommentoi Vierityspalkille viime vuosien haasteellista muutosaikaa:

“Firman strategian muuttuminen ja siihen liittyen toisen, huomattavasti järeämmän sisällönhallintajärjestelmän sekä kehittäjäyrityksen ja yhteisön tapojen opiskelu on vienyt aikaa ja rahaa. Kuitenkin vaikeinta oli varmasti itse päätös eli luopuminen omasta järjestelmästä pitkällä aikavälillä.”

Naviatechin tulevaisuus NXC Finlandina näyttää kuitenkin tällä hetkellä vahvalta. Yritys on päässyt hyvään asemaan eZ:n partneriverkostossa ja panostaa toteutusprojektien ohessa myös web-markkinoinnin asiantuntijapalveluiden tarjontaan.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun