Fruugo rauhoittaa vauhtiaan lomautuksilla

Perttu Tolvanen

ArcticStartup uutisoi tuoreeltaan Fruugon lomautuksista.* Noin 50 hengen henkilökunnasta lomautetaan noin 20 henkeä.

image

ArcticStartupin Ville Vesterinen* toivoo vahvasti Fruugon pääsevän vaikeuksien yli.

“We all have the same amount of time in a day but only a few brave ones decide to spend it on creating something really big that matters. This is because one needs to commit all she has, endure a lot of pain in the process and still have the odds against her. That’s what Fruugo is doing and that’s also what Spotify is doing. In both cases I would hate to see the I-told-you-so folks get the last word. The local entrepreneurial culture has most to loose. But also most to win.”

Samaa toivotaan Vierityspalkissakin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Verkkokauppa Suomessa, Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.