Bisnesmiehiä kiinnostaa digistartuppien rahantekokyky

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Headless-väittely jatkuu.

Yrittäjät Antti Akonniemi Kisko Labsista ja Juha Rouvinen Gyllene Skorista aikovat riisua hypetyksen ja keskittyä puhumaan rahasta* uudessa kotimaisessa Bisnesmiehet.com – videosarjassa.

Bisnesmiesten ensimmäinen jakso vilkaisee kahta kotimaista uutta palvelua* ilman tarkempia taustatietoja tekijöistä ja tavoitteista: jaksossa kuulutetaankin Tzootin ja Balancionin vetureita haastatteluun kertomaan lisää. Uutisissa kommentoidaan News to Screenin ja Web of Trustin tilannetta*.

Ohjelman katsominen ei ensimmäisten näytteiden perusteella vaadi herpaantumatonta huomiota kuvaan: puhuvat päät voi jättää taustalle soimaan ja jatkaa blogin linkkeihin. Videoilmaisu on koruttomampaa kuin Vierityspalkissa aiemmin noteeratuilla Digitytöillä*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

2 kommenttia on “Bisnesmiehiä kiinnostaa digistartuppien rahantekokyky”

 1. Bisnesmiehet on kyllä kovin hauska konsepti. Onneksi pojat ei vaadi omalta saitiltaan samaa kuin kohteiltaan. Tuskin tuosta pojille itselleen nimittäin fyrkkaa syntyy ;)

  Mutta todella hienoa että homma toimii harrastuksena, koska tuollaista kulmaa tarvitaan. On hyvä, että jätkät vaatii ideoilta sitä fyrkkakulmaa koko ajan ja uskaltavat myös sanoa jos jonkun hypepalvelun bisnes ei vaan tunnu järkevältä.

  ON tärkeätä, että jotkut uskaltavat analysoida ja ihmetellä tulossa olevia palveluita jotka eivät ole vielä edes demotasolla:
  *linkki poistettu toimimattomana*

  Ja on vieläkin tärkeämpää, että todella jos jonkun palvelun bisnesmalli ei tunnu mitään muuta kuin Facebook-kopiolta niin se uskalletaan oikeasti sanoa:
  *linkki poistettu toimimattomana*

 2. Ehkä sitä fyrkkaa syntyy tuon sivun kautta netin ulkopuolella? Tai sitten ei synny.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun