Suomi24 uudisti keskustelualueensa

asmunder

Suomi24 on uudistanut suuria käyttäjämääriä jo pitkään keränneet keskustelualueensa. Kuten arvata saattaa, pitkään käytössä olleen keskustelujärjestelmän vaihto uuteen on herättänyt palvelun aktiivikäyttäjien keskuudessa runsaasti keskustelua. Aiheesta enemmän It-viikon artikkelissa.

Suomi24 on myös poistunut TNS Metrixin julkisista mittaustuloksista. “Palaamme tulossivuille lähiviikkojen aikana. Hyppäsimme hetkeksi pois, koska uudistuksen takia palvelumme oli tovin tavoittamattomissa ja mittaustageja puuttui joistain osioista”, kertoi Suomi24:n johtaja Pasi Ilola Vierityspalkille.

(päivitetty 16:11)

Aiheet: Uudet julkaisut

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.
  1. PerttuT says:

    Nopeana tsekkauksena on myös todettava, että Suomi24 on hoitanut uudelleenohjaukset esimerkillisesti. Vanhat url:t toimivat ja vievät uusiin osoitteisiin oikein nätisti vaikka Google vielä noita vanhan foorumin osoitteita käyttääkin. Tosin tämä lienee ollut Suomi24:lla tärkeä kohta projektissa, koska iso osa suomi24:n liikenteestä tulee varmasti linkkien kautta Googlesta ja muilta foorumeilta.

  2. asmunder says:

    Aki: en ole sitä isoilla portaaleilla aivan vakiokäytännöksi havainnut, mutta sinänsä toki ihan ymmärrettävää.

  3. asmunder says:

    Laitoin mailia aiheesta Pasille, joka pirautteli äsken – eli asia selkeni ja editoin juuri tältä osin artikkelia.