Suomi24 uudisti keskustelualueensa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Talouselämä uudistui verkossa rauhallisemmaksi - vai uudistuiko?.

Suomi24 on uudistanut suuria käyttäjämääriä* jo pitkään keränneet keskustelualueensa. Kuten arvata saattaa, pitkään käytössä olleen keskustelujärjestelmän vaihto uuteen on herättänyt palvelun aktiivikäyttäjien keskuudessa runsaasti keskustelua*. Aiheesta enemmän It-viikon artikkelissa*.

Suomi24 on myös poistunut TNS Metrixin julkisista mittaustuloksista*. “Palaamme tulossivuille lähiviikkojen aikana. Hyppäsimme hetkeksi pois, koska uudistuksen takia palvelumme oli tovin tavoittamattomissa ja mittaustageja puuttui joistain osioista”, kertoi Suomi24:n johtaja Pasi Ilola Vierityspalkille.

(päivitetty 16:11)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

4 kommenttia on “Suomi24 uudisti keskustelualueensa”

 1. Listalta väliaikaisesti poistuminenhan on ihan standardikäytäntö sivustouudistusten yhteydessä.

 2. Nopeana tsekkauksena on myös todettava, että Suomi24 on hoitanut uudelleenohjaukset esimerkillisesti. Vanhat url:t toimivat ja vievät uusiin osoitteisiin oikein nätisti vaikka Google vielä noita vanhan foorumin osoitteita käyttääkin. Tosin tämä lienee ollut Suomi24:lla tärkeä kohta projektissa, koska iso osa suomi24:n liikenteestä tulee varmasti linkkien kautta Googlesta ja muilta foorumeilta.

 3. Aki: en ole sitä isoilla portaaleilla aivan vakiokäytännöksi havainnut, mutta sinänsä toki ihan ymmärrettävää.

 4. Laitoin mailia aiheesta Pasille, joka pirautteli äsken – eli asia selkeni ja editoin juuri tältä osin artikkelia.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun