Morning vahvistaa rivejään

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Pitkään ilman toimitusjohtajaa* toiminut Morning* on pestannut operaatioidensa johtoon aikaisemminkin Morningilla vaikuttaneen Kimmo Timosen*. Toimitusjohtajaa Morningille joko haetaan edelleen tai sitten Editan konsernijohto on päättänyt hoitaa yksikön tarkemman valvonnan. Timosen edelliseltä työnantajalta, Darwin-konsernilta*, siirtyi mukana Morningille myös planneri Jonna Iljin* ja konseptisuunnittelija Talvikki Kyllönen*.

Editan omistaman Morningin profiili ei ole koskaan mikään kovin korkea ollut, mutta viime aikoina on ollut erityisen hiljaista. Morningin julkinen tuotanto on myös ollut viime vuosina erittäin kampanjapainotteista. Useamman kymmenen hengen toimistoksi profiili on kovin matala – mikä tosin ei ole alalla kovin poikkeuksellista.

kamppis-kiinteistomaailma

Alan konkaritoimistoksi Morning kuitenkin ehdottomasti lasketaan. Alkujaan To the Pointin ja TJ Groupin Branding & Advertising -yksikön yhdistymisestä* syntyneen toimiston matka on jatkunut vuodesta toiseen varsin tasaisena. Ilmeisesti To The Pointin historian* myötävaikutuksella Morningin tuotanto on ollut aina varsin multimediavetoista ja flash on ollut kovasti suosiossa. Joukkoon on mahtunut isojenkin sivustojen uudistuksia, mutta pääpaino on ollut mainostoimistojen kanssa tehdyissä yhteistuotannoissa.

Nykyisen Morningin oman sivuston parasta antia lienee Työt-osio* jossa alan käytäntöjen vastaisesti kerrotaan avoimesti keiden muiden toimistojen kanssa projektit on tehty yhteistyössä. Tästä käytännöstä moni muukin toimija voisi ottaa mallia.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Morning vahvistaa rivejään

 1. Koskahan Morning tulee tälle vuosituhannelle koodissaan? Tuntuvat keskittyvän näihin hilpeisiin flash-kamppiksiin, joissa pää repeää.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun