Morning vahvistaa rivejään

Perttu Tolvanen

Pitkään ilman toimitusjohtajaa toiminut Morning on pestannut operaatioidensa johtoon aikaisemminkin Morningilla vaikuttaneen Kimmo Timosen. Toimitusjohtajaa Morningille joko haetaan edelleen tai sitten Editan konsernijohto on päättänyt hoitaa yksikön tarkemman valvonnan. Timosen edelliseltä työnantajalta, Darwin-konsernilta, siirtyi mukana Morningille myös planneri Jonna Iljin ja konseptisuunnittelija Talvikki Kyllönen.

Editan omistaman Morningin profiili ei ole koskaan mikään kovin korkea ollut, mutta viime aikoina on ollut erityisen hiljaista. Morningin julkinen tuotanto on myös ollut viime vuosina erittäin kampanjapainotteista. Useamman kymmenen hengen toimistoksi profiili on kovin matala – mikä tosin ei ole alalla kovin poikkeuksellista.

kamppis-kiinteistomaailma

Alan konkaritoimistoksi Morning kuitenkin ehdottomasti lasketaan. Alkujaan To the Pointin ja TJ Groupin Branding & Advertising -yksikön yhdistymisestä syntyneen toimiston matka on jatkunut vuodesta toiseen varsin tasaisena. Ilmeisesti To The Pointin historian myötävaikutuksella Morningin tuotanto on ollut aina varsin multimediavetoista ja flash on ollut kovasti suosiossa. Joukkoon on mahtunut isojenkin sivustojen uudistuksia, mutta pääpaino on ollut mainostoimistojen kanssa tehdyissä yhteistuotannoissa.

Nykyisen Morningin oman sivuston parasta antia lienee Työt-osio jossa alan käytäntöjen vastaisesti kerrotaan avoimesti keiden muiden toimistojen kanssa projektit on tehty yhteistyössä. Tästä käytännöstä moni muukin toimija voisi ottaa mallia.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Anonyymi says:

    Koskahan Morning tulee tälle vuosituhannelle koodissaan? Tuntuvat keskittyvän näihin hilpeisiin flash-kamppiksiin, joissa pää repeää.