Aller ostaa puolet Suomi24:stä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Eniro ja Aller yhdistävät voimansa verkkopalveluissa. Torstaina 15.5.2008 allekirjoitetulla kaupalla puolet Eniron Suomi24:n omistuksesta siirtyy Allerille. Kauppaan liittyvät myös Ruotsissa Eniron omistama Passagen ja Allerin Spray-palvelu, jotka siirretään yhteiseen yhtiöön.

Kaupan jälkeen Enirolla ja Allerilla on yhteisomisteiset internetyhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiöiden tavoitteena on internetliiketoiminnan voimakas kasvu

– Kustantajana ymmärrämme, että mediamaailmassa on meneillään vallankumous. Ei ole epäilystäkään, etteikö verkko tulisi olemaan yksi tulevaisuuden päämedioista. Koska meillä jo nyt on vahva asema viihteen ja tiedon sisällöntuottamisessa, luonnollinen jatkumo on, että meistä tulee osaomistaja yhdessä Suomen suurimmista verkkoportaaleista, Suomi24:ssä, Aller Julkaisut Oy:n toimitusjohtaja Flemming Wenzel-Wegler sanoo.

Aller Julkaisut Oy:lla on jo Suomessa useampia brändisivustoja, kuten Seiska.fi, Telvis.fi ja Elle.fi.

Suomi24 tavoittaa TNS Metrixin mukaan 1,1 miljoonaa käyttäjää viikoittain. Suomi24:n tärkeimpiä palveluita ovat keskustelut, treffipalvelu ja chat sekä noin puolen miljoonan suomalaisen käyttämä sähköpostipalvelu.

1 kommentti “Aller ostaa puolet Suomi24:stä

 1. Hinta antoi mielenkiintoista pohdittavaa saittien omistajille.

  Yksi viikkokävijä = 20 euroa. Olisiko noin?

  Tuolla on kiva yrittää perustella saittiuudistuksen panostuksia pomolle :-)

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun