Aller ostaa puolet Suomi24:stä

nicklas

Eniro ja Aller yhdistävät voimansa verkkopalveluissa. Torstaina 15.5.2008 allekirjoitetulla kaupalla puolet Eniron Suomi24:n omistuksesta siirtyy Allerille. Kauppaan liittyvät myös Ruotsissa Eniron omistama Passagen ja Allerin Spray-palvelu, jotka siirretään yhteiseen yhtiöön.

Kaupan jälkeen Enirolla ja Allerilla on yhteisomisteiset internetyhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiöiden tavoitteena on internetliiketoiminnan voimakas kasvu

– Kustantajana ymmärrämme, että mediamaailmassa on meneillään vallankumous. Ei ole epäilystäkään, etteikö verkko tulisi olemaan yksi tulevaisuuden päämedioista. Koska meillä jo nyt on vahva asema viihteen ja tiedon sisällöntuottamisessa, luonnollinen jatkumo on, että meistä tulee osaomistaja yhdessä Suomen suurimmista verkkoportaaleista, Suomi24:ssä, Aller Julkaisut Oy:n toimitusjohtaja Flemming Wenzel-Wegler sanoo. 

Aller Julkaisut Oy:lla on jo Suomessa useampia brändisivustoja, kuten Seiska.fi, Telvis.fi ja Elle.fi.

Suomi24 tavoittaa TNS Metrixin mukaan 1,1 miljoonaa käyttäjää viikoittain. Suomi24:n tärkeimpiä palveluita ovat keskustelut, treffipalvelu ja chat sekä noin puolen miljoonan suomalaisen käyttämä sähköpostipalvelu.

  1. Petteri says:

    Hinta antoi mielenkiintoista pohdittavaa saittien omistajille.

    Yksi viikkokävijä = 20 euroa. Olisiko noin?

    Tuolla on kiva yrittää perustella saittiuudistuksen panostuksia pomolle :-)