Kynämies yt-neuvottelee

Perttu Tolvanen

Kynämies Oy fuusioidaan Yhtyneisiin Kuvalehtiin ja jaetaan kahteen yksikköön: asiakaslehtiliiketoimintaan ja verkkoliiketoimintaan.

Tiedotteesta lainattua: “Fuusion myötä tulee tarvetta tehostaa toimintoja ja pienentää Kynämies Oy:n kiinteitä kuluja. Fuusion johdosta aloitetaan YT-neuvottelut 18.1.2008. Samassa yhteydessä Kynämies Oy:n liiketoiminnan johtaja Hannu Lindell on irtisanoutunut.

Edellinen siirto taisi olla 2006 keväällä kun kuvalehtien verkkoliiketoiminta siirrettiin Kynämies Oy:n organisaatioon.

Kynämiehen verkkopalveluita ovat mm. Plaza.fi ja Pörssisäätiö.

Tietoa Kynämiehestä: “Kynämies tuottaa asiakas- ja järjestölehtiä sekä verkkopalveluja asiakkailleen noin 80 työntekijän voimin. Tuotannossa on yli 40 säännöllisesti ilmestyvää julkaisua monella kielellä eri puolilla maailmaa. Kynämiehen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tallinnassa. Kynämies-ryhmän liikevaihto vuonna 2006 oli 29 miljoonaa euroa. Kynämiehen omistaa Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Kynämies kuuluu Otava-Kuvalehdet -konserniin.

Aiheet: Yleinen

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!