Kynämies yt-neuvottelee

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Kynämies Oy* fuusioidaan Yhtyneisiin Kuvalehtiin* ja jaetaan kahteen yksikköön: asiakaslehtiliiketoimintaan ja verkkoliiketoimintaan.

Tiedotteesta* lainattua: “Fuusion myötä tulee tarvetta tehostaa toimintoja ja pienentää Kynämies Oy:n kiinteitä kuluja. Fuusion johdosta aloitetaan YT-neuvottelut 18.1.2008. Samassa yhteydessä Kynämies Oy:n liiketoiminnan johtaja Hannu Lindell on irtisanoutunut.

Edellinen siirto taisi olla 2006 keväällä kun kuvalehtien verkkoliiketoiminta siirrettiin Kynämies Oy:n organisaatioon*.

Kynämiehen verkkopalveluita* ovat mm. Plaza.fi* ja Pörssisäätiö.

Tietoa Kynämiehestä*: “Kynämies tuottaa asiakas- ja järjestölehtiä sekä verkkopalveluja asiakkailleen noin 80 työntekijän voimin. Tuotannossa on yli 40 säännöllisesti ilmestyvää julkaisua monella kielellä eri puolilla maailmaa. Kynämiehen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tallinnassa. Kynämies-ryhmän liikevaihto vuonna 2006 oli 29 miljoonaa euroa. Kynämiehen omistaa Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Kynämies kuuluu Otava-Kuvalehdet -konserniin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Kynämies yt-neuvottelee

 1. […] Erityisesti lehtitaloissa on muutospyörä pyörinyt aktiivisesti. Esimerkiksi Yhtyneet kuvalehdet järjesteli Kynämiehen toimintaa uusiksi viime talvena ja päätyi keskitettyyn digimediayksikköön. Sanoma-divisioonassa on […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun