Kynämies yt-neuvottelee

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sohova törmäsi heikkoon taloustilanteeseen - työt jatkuvat Agenda-brändillä.

Kynämies Oy* fuusioidaan Yhtyneisiin Kuvalehtiin* ja jaetaan kahteen yksikköön: asiakaslehtiliiketoimintaan ja verkkoliiketoimintaan.

Tiedotteesta* lainattua: “Fuusion myötä tulee tarvetta tehostaa toimintoja ja pienentää Kynämies Oy:n kiinteitä kuluja. Fuusion johdosta aloitetaan YT-neuvottelut 18.1.2008. Samassa yhteydessä Kynämies Oy:n liiketoiminnan johtaja Hannu Lindell on irtisanoutunut.

Edellinen siirto taisi olla 2006 keväällä kun kuvalehtien verkkoliiketoiminta siirrettiin Kynämies Oy:n organisaatioon*.

Kynämiehen verkkopalveluita* ovat mm. Plaza.fi* ja Pörssisäätiö.

Tietoa Kynämiehestä*: “Kynämies tuottaa asiakas- ja järjestölehtiä sekä verkkopalveluja asiakkailleen noin 80 työntekijän voimin. Tuotannossa on yli 40 säännöllisesti ilmestyvää julkaisua monella kielellä eri puolilla maailmaa. Kynämiehen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tallinnassa. Kynämies-ryhmän liikevaihto vuonna 2006 oli 29 miljoonaa euroa. Kynämiehen omistaa Yhtyneet Kuvalehdet Oy ja Kynämies kuuluu Otava-Kuvalehdet -konserniin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Kynämies yt-neuvottelee

 1. […] Erityisesti lehtitaloissa on muutospyörä pyörinyt aktiivisesti. Esimerkiksi Yhtyneet kuvalehdet järjesteli Kynämiehen toimintaa uusiksi viime talvena ja päätyi keskitettyyn digimediayksikköön. Sanoma-divisioonassa on […]

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun