Uudistunut taik.fi

Perttu Tolvanen

Taik.fi sai hiljattain laajan uudistuksen. Uudistuksesta voi lukea tarkemmin tiedotteesta, joka mainitsee uudistuksen kohteiksi mm. visuaalisen ulkoasun, käytettävyyden parantamisen ja toiminnallisuuden lisäämisen.

Taik.fi

Julkaisujärjestelmäksi on valittu Joomla ja mittauksesta näyttäisi huolehtivan Google Analytics.

Mielenkiintoisena sisältöosiona sivustolla on Frami, joka esittelee koulun opiskelijoiden töitä ja toimii näin koulun “tuotteiden” markkinapaikkana myös laajemmalle yleisölle. Tällaista sopisi odottaa monilta muiltakin kouluilta.

Aiheet: Yleinen

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Martti Servo says:

    IBM:n tietoturvayksikkö X-Forcen puolivuosittaisessa raportissa Applen tuotteista paljastui 3,2 prosenttia kaikista löydetyistä haavoittuvuuksista tänä vuonna.

    Toisena listalla oli avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä Joomla 2,7 prosentilla. Microsoft tippui listan kolmoseksi 2,5 prosentin osuudella.