Valve ja Jaiku saman katon alle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sohova törmäsi heikkoon taloustilanteeseen - työt jatkuvat Agenda-brändillä.

Digitaalisen median suunnittelutoimisto Valve on muuttanut uusiin toimitiloihin Pieni Roobertinkadulle. Kolmen kerroksen toimistossa on 780 neliötä ja komea sisäänkäynti katutasossa, talon kulmassa. Kahteen suuntaan avautuvat katutason ikkunat on koristeltu eri kilpailuista saaduilla palkinnoilla. Valve työllistää tällä hetkellä noin 40 ihmistä.

Samoihin tiloihin muutti myös viime aikoina paljon positiivista julkisuutta saanut Jaiku* ja sen viisi Helsingin toimiston työntekijää. Yrityksellä on lisäksi kaksi työntekijää Amsterdamissa ja yksi Uudessa Seelannissa.

Valve ja Jaiku päätyivät yhteiseen toimistoon aiemman yhteistyön kautta, kertoo Jaikun perustajiin kuuluva Jyri Engeström. Valve on muun muassa aittanut Jaikua mobiilisoftan käyttöliittymäsuunnittelussa ja saitin Flash-toteutuksissa.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

1 kommentti “Valve ja Jaiku saman katon alle

 1. Samassa osoitteessa majaansa pitää myös Social Objects joka tekee Thinglinkiä http://thinglink.org

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun