Valve ja Jaiku saman katon alle

Visa

Digitaalisen median suunnittelutoimisto Valve on muuttanut uusiin toimitiloihin Pieni Roobertinkadulle. Kolmen kerroksen toimistossa on 780 neliötä ja komea sisäänkäynti katutasossa, talon kulmassa. Kahteen suuntaan avautuvat katutason ikkunat on koristeltu eri kilpailuista saaduilla palkinnoilla. Valve työllistää tällä hetkellä noin 40 ihmistä.

Samoihin tiloihin muutti myös viime aikoina paljon positiivista julkisuutta saanut Jaiku* ja sen viisi Helsingin toimiston työntekijää. Yrityksellä on lisäksi kaksi työntekijää Amsterdamissa ja yksi Uudessa Seelannissa.

Valve ja Jaiku päätyivät yhteiseen toimistoon aiemman yhteistyön kautta, kertoo Jaikun perustajiin kuuluva Jyri Engeström. Valve on muun muassa aittanut Jaikua mobiilisoftan käyttöliittymäsuunnittelussa ja saitin Flash-toteutuksissa.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]