Suomen Pelinkehittäjät ry perustettu

asmunder

(Tämä tapahtui jo viime viikolla, mutta laitetaanpa nyt kuitenkin, koska ainakin muissa viestimissä aihe on noteerattu vähäisesti tai ei ollenkaan.)

Suomen Pelinkehittäjien yhdistys perustettiin viime viikolla Helsingissä. Yhdistyksen tehtävänä on toimia suomalaisten peliyhtiöiden yhteistyöelimenä, toiminnan edistäjänä ja edunvalvojana. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Housemarque Oy:n Ilari Kuittinen. Yhdistyksen asiamiehenä toimii Neogamesin KooPee Hiltunen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä peliteollisuusalan yritys, jonka pääasiallinen toiminta keskittyy digitaalisten pelien kehittämiseen.

Alkuperäinen tiedote aiheesta löytyy Neogamesin sivuilta.

Aiheet: peliyhtiöt

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.