Suomi24:n uudet vetäjät valittu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Jussi HalliMTV3:n Bonus-visailun ja SubTV:n Suoraa huutoa -ohjelman juontajana tutuksi tullut Jussi Halli on nimitetty Suomi24:n tuotekehityksestä vastaavaksi. Halli esiintyi jo Suomi24:n edustajana sunnuntain tv-uutisissa, jossa häntä haastateltiin nettideittailusta.

Aiemmin Eniro nimitti Suomi24:n myynnistä ja kumppanuuksista vastaavaaksi Microsoftilla Suomen MSN:ää aiemmin vetäneen Jan Kumlinin.

Lue lisää: Digitaalinen markkinointi Suomessa – kaikki artikkelit Vierityspalkissa

2 kommenttia on “Suomi24:n uudet vetäjät valittu”

 1. Eiköhän Mr. Halli alunperin tullut kuitenkin tunnetuksi ATV:n terävää, monipolvista sanansäilää käyttävänä toimittaja-alter egonaan, Kaarle Kimpulaisena, jolta irtosi terävää raportointia aiheesta kuin aiheesta.

 2. […] jonka Sanoma osti 2006. Suomi24:n sisällöstä ja tuotekehityksestä vastaa Jussi Halli, joka aloitti tehtävässään loppuvuodesta 2006. Suomi24:n myynnistä aiemmin vastannut Jan Kumlin on lähtenyt […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun