Suomi24:n uudet vetäjät valittu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Jussi HalliMTV3:n Bonus-visailun ja SubTV:n Suoraa huutoa -ohjelman juontajana tutuksi tullut Jussi Halli on nimitetty Suomi24:n tuotekehityksestä vastaavaksi. Halli esiintyi jo Suomi24:n edustajana sunnuntain tv-uutisissa, jossa häntä haastateltiin nettideittailusta.

Aiemmin Eniro nimitti Suomi24:n myynnistä ja kumppanuuksista vastaavaaksi Microsoftilla Suomen MSN:ää aiemmin vetäneen Jan Kumlinin.

2 kommenttia on “Suomi24:n uudet vetäjät valittu”

 1. Eiköhän Mr. Halli alunperin tullut kuitenkin tunnetuksi ATV:n terävää, monipolvista sanansäilää käyttävänä toimittaja-alter egonaan, Kaarle Kimpulaisena, jolta irtosi terävää raportointia aiheesta kuin aiheesta.

 2. […] jonka Sanoma osti 2006. Suomi24:n sisällöstä ja tuotekehityksestä vastaa Jussi Halli, joka aloitti tehtävässään loppuvuodesta 2006. Suomi24:n myynnistä aiemmin vastannut Jan Kumlin on lähtenyt […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun