Fathammerille uusi omistaja

asmunder

3d-mobiilipelejä kehittävän, tällä hetkellä 15 henkeä työllistävän Fathammerin* uusi omistaja on brittiläinen Telcogames*.

Lisää aiheesta:
» Telcogamesin tiedote* (pdf)
» Tietoviikon uutinen*

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: peliyhtiöt, Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.