Fathammerille uusi omistaja

asmunder

3d-mobiilipelejä kehittävän, tällä hetkellä 15 henkeä työllistävän Fathammerin uusi omistaja on brittiläinen Telcogames.

Lisää aiheesta:
» Telcogamesin tiedote (pdf)
» Tietoviikon uutinen

Aiheet: Mobiilipalvelut ja -sovellukset, peliyhtiöt, Yrityskaupat

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.