Morningin puolikas vaihtoi omistajaa

asmunder

Morning Digital Design tiedotteli perjantaina yhtiön omistusmuutoksesta. Edita Oyj on sopinut TJ Groupin kanssa tämän osuuden hankkimisesta Morning Digital Design Oy:stä. Yhtiöt ovat tähän asti omistaneet Morningin puoliksi.

“Morningin toiminta jatkuu kuten tähänkin asti eikä kaupalla ole vaikutuksia myöskään henkilöstöön”, kommentoi Timo Lepistö, Edita Oyj:n toimitusjohtaja.

Kauppahinnaksi ilmoitettiin 1,7 miljoonaa euroa.

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit: ,

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.