Grand One -voittajat julkistettiin

asmunder

Taivas, Nitro, Tietotalo, Satama, Paperjam, Hasan, Tequila, Valve. Siinä tiivistettynä tämän vuotisen Grand One -kisan voittajatalot. Täydellinen lista voittajista ja kunniamaininnoista löytyy Grand One ’06 -sivuilta.

Aiheet: Kilpailut ja palkinnot

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.