Google lanseeraa kv-myyntitapaa myös meille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Google on monia asioita - mutta ei enää hakukone.

Kun isot kv-pelurit alkavat todenteolla hämmentämään Suomen aiemmin syrjässä ollutta digimediakenttää, on tiedossa törmäyksiä. Tästä on hyvänä esimerkkinä Googlen naapurissamme saama kritiikki*, joka pätee täysin myös meille.

Onhan pohjoismaiseen tapaan tottuneille käsittämätöntä ajatella, että mediat hyvittäisivät mediatoimistoa siitä, että he ostavat asiakkaailleen juuri heidän mainostilaansa. “Kansainvälinen käytäntö,” perusteli Google meille lyhyesti tätä hyvitysmallia. Olkoon tapa missä muualla tahansa, mutta kyllähän meillä se, joka maksaa, on myös se, joka hyödyn saa.
Kukahan kv-jätti tarjoaa seuraavan törmäyksen?

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

1 kommentti “Google lanseeraa kv-myyntitapaa myös meille

 1. Tuosta jutusta ei nyt ota selvää erkkikään mikä tuossa on nyt niin huonoa. Käsitteistö menee ainakin minulla täysin ohi, linkitetyn jutun luettuanikin.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun