Google lanseeraa kv-myyntitapaa myös meille

pirkka

Kun isot kv-pelurit alkavat todenteolla hämmentämään Suomen aiemmin syrjässä ollutta digimediakenttää, on tiedossa törmäyksiä. Tästä on hyvänä esimerkkinä Googlen naapurissamme saama kritiikki*, joka pätee täysin myös meille.

Onhan pohjoismaiseen tapaan tottuneille käsittämätöntä ajatella, että mediat hyvittäisivät mediatoimistoa siitä, että he ostavat asiakkaailleen juuri heidän mainostilaansa. “Kansainvälinen käytäntö,” perusteli Google meille lyhyesti tätä hyvitysmallia. Olkoon tapa missä muualla tahansa, mutta kyllähän meillä se, joka maksaa, on myös se, joka hyödyn saa.
Kukahan kv-jätti tarjoaa seuraavan törmäyksen?

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

  1. psi- says:

    Tuosta jutusta ei nyt ota selvää erkkikään mikä tuossa on nyt niin huonoa. Käsitteistö menee ainakin minulla täysin ohi, linkitetyn jutun luettuanikin.